Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Binnenkijker – de rustgevende badkamer van Nanda

  Binnenkijker – de rustgevende badkamer van Nanda

  In onze categorie BINNENKIJKER zijn jullie zelf aan het woord! Want wat is er nou leuker dan een kijkje te nemen achter de voordeur van iemand anders. Iedere tuin en badkamer is uniek. En iedereen geeft zijn eigen touch aan het interieur. De perfecte manier om zo nóg meer inspiratie op te doen. Omdat de bewoners zelf aan het woord zijn en ook zelf de foto’s maken, krijg je een kijkje in heel veel verschillende stijlen.

  Lijkt het je het leuk om je tuin, balkon of badkamer met ons te delen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter op Facebook of Instagram. Benieuwd naar de vorige binnenkijkers? Neem dan even een kijkje!

  In deze binnenkijker geven wij het woord aan Nanda. Nanda woont in een prachtig huis in Brabant. Vandaag geeft ze ons een kijkje in haar prachtige badkamer!

  badkamer binnenkijker

  Verhuizen naar een droomhuis

  Hoihoi, leuk dat je meeleest met deze binnenkijker. Mijn naam is Nanda, 21 jaar oud, verpleegkundige en samen met de liefde van mijn leven wonende in het mooie Brabant. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen maar afgelopen zomer heb ik het hoge noorden verlaten en zijn we in ons droomhuis gaan wonen.

  Ons huis is gebouwd in 1984, en stond al een hele poos leeg voordat we het kochten omdat het erg gedateerd was en er drastisch verbouwd moest worden. Omdat Wes een eigen bouwbedrijf heeft was dit voor ons te realiseren. Na zeven maanden te hebben verbouwd (op standje turbo) konden we er gaan wonen.

  Het is een ruime woning die we helemaal naar onze eigen smaak hebben kunnen verbouwen en inrichten. Ik zou onze stijl omschrijven als modern, strak (maar niet té) en ook wat vlagen van het Scandinavische interieur zijn bij ons terug te vinden. Daarnaast houden wij echt van naturel, rust en minimalisme.

  badkamer binnenkijker Scandinavische stijl

  Lichte en rustgevende badkamer

  Onze badkamer sluit volledig bij deze stijl aan. Wij wilden geen witte en zwarte tegels omdat dit vrij standaard is. Wel moest de badkamer licht worden en een gevoel van rust met zich meebrengen als je er binnen zou stappen. Uiteraard moest het van alle gemakken voorzien: een ruim wasmeubel met twee waskommen, een grote spiegel, een inloopdouche, ingebouwde speakers en een bad. Dit hebben we allemaal in de beschikbare ruimte kunnen realiseren. De oude badkamer is uiteraard volledig gesloopt.

  De luxe van een apart toilet

  Naast de rustige grijs en aardetinten in de badkamer hebben we ook gekozen voor natuursteen mozaïek stenen. Dit om toch een speels en natuurlijk effect aan de badkamer te geven. Deze steen komt ook in beide toiletten terug op de wand. Bij de vorige bewoners zat het toilet in de badkamer, wij hebben ervoor gekozen om een apart toiletruimte met hangend toilet te maken.

  Mijn favoriete hoekje in de badkamer vind ik lastig te benoemen, heel de badkamer is favoriet. Het hoekje met het bad is fijn omdat ik daar optimaal kan ontspannen, de inloopdouche is fantastisch omdat ik daar elke dag mijn dag opstart en ook de plek waar het wasmeubel hangt is erg fijn. Overigens hebben we het wasmeubel zelf gemaakt, ik krijg hier vaak vragen over maar bijna alles in ons huis is van eigen hand.

  lichte badkamer badkamer met apart toilet

  Doen wat goed voelt

  Hoe ik aan mijn gevoel voor styling kom is mij een raadsel, ik weet ook eigenlijk niet of ik er gevoel voor heb. Ik doe gewoon wat ik leuk vind, ik mix en match alles bij elkaar en volg vooral mijn gevoel. Mijn vriend en ik liggen qua stijl exact op dezelfde lijn dus ik kan wel ongeremd mijn ding doen.

  Omdat onze badkamer nog nieuw is en we er pas een half jaar wonen is er niks wat ik nu zou willen veranderen. Alle keuzes die we gemaakt hebben zijn goed geweest. We hebben bijvoorbeeld naast een inloopdouche met twee regendouche koppen ook nog voor een losse handdouche gekozen en ook een handdouche bij het bad, gewoon omdat dit ideaal is met schoonmaken.

  badkamer douche met losse handdouche

  Trots op de eigen gebouwde badkamer

  Ik ben het meest trots op het feit dat we alles zelfgemaakt hebben. Van top tot teen is de badkamer door onze handen weer opgebouwd en naar onze smaak en wens gemaakt. Dit maakt het toch extra bijzonder als je ’s ochtends onder de douche staat en je dit realiseert.

  De gouden tip van Nanda

  Als gouden tip zou ik mee willen geven om je goed te bedenken wat je graag allemaal wilt, te bekijken of dit te realiseren valt en vooral ook na te denken met het oog op de toekomst. Wij hebben maanden zitten brainstormen, tekeningen zitten maken en inspiratie opgedaan voordat we daadwerkelijk actie ondernamen. Dit heeft voor ons geresulteerd in een droombadkamer waar we écht trots en gelukkig mee zijn.

  Wil je nog meer zien van deze prachtige badkamer en de rest  van het mooie huis van Nanda? Neem dan eens een kijkje op Instagram! @Huisje.In.Brabant.

  droombadkamer inloopdouche badkamer

  Scandinavische badkamer

  Productenvergelijker 0
  Openen