Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Inloopdouche & inloopwanden van glas

Creëer een ruimtelijk gevoel in je badkamer met een glazen inloopdouche. Inloopdouches zijn voor iedereen gebruiksvriendelijk. ook voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Inloopdouches wordt vrijwel altijd met een bevestigingssteun aan de wand bevestigd.

...

Lees meer informatie en advies over Inloopdouche

479 Artikelen
Filters

Advies over Inloopdouche

Voordelen inloopdouche in het kort

  • Ruimtelijk effect
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Veilig door veiligheidsglas 
  • Goedkoper dan douchecabines
  • Geschikt voor zowel de kleine- als grote badkamer

Inloopdouche standaard met veiligheidsglas

Een inloopdouche uit ons assortiment wordt altijd voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is sterker dan normaal glas, maar vooral veiliger. Als veiligheidsglas toch onverhoopt breekt valt het volledig uiteen in kleine stukjes, afgerond glas. Dus geen grote scherpe glasscherven waar je je aan kan bezeren.

Verschillende type inloopdouches

Op gebied van inloopwanden zijn er alsnog verschillende types op de markt.

Verschillende merken inloop douchewanden

Ons inloopassortiment bestaat uit de merken Sealskin, Blinq en CASS, waarbij de Sealskin de meeste bekende is. Verder zit er tussen de merken weinig kwaliteitsverschil in het glas. Waar eventueel het verschil in zit is de bevestigingssteun of de wandprofielen. Echter zijn al onze inloopwanden van prima kwaliteit. 

Hoe wordt een een inloopdouche standaard geleverd?

 Een inloopdouche wordt standaard met bevestigingssteunen en profielen (indien aanwezig) geleverd. Dit geldt voor al onze inloopdouches. Standaard worden ze voorzien van veiligheidsglas.

Inloopdouche monteren

Een inloopdouche wordt meestal rechtstreeks op een tegelvloer gemonteerd. Het glaswerk wordt aan de onderkant vastgekit en aan de zijkant aan het muurprofiel of scharnieren bevestigd. Daarnaast heeft hij nog extra steun van de bevestigingssteun. Deze manier van monteren is de meest voorkomende.

Ook worden inloopdouches op een ondiepe of gelijkvloerse douchebak gemonteerd.

Inloopdouche met extra antikalkbehandeling

Een aantal inloopwanden van ons assortiment zijn voorzien van een extra antikalk coating. Hierdoor worden shampoo. vuil en restjes makkelijker afgevoerd en ontstaat er minder snel kalkaanslag. Dit betekent echter niet dat de douchewand nooit meer schoongemaakt hoeft te worden. Een inloopwand moet je altijd blijven onderhouden. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen