Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Nieuw: Geberit Packs

  Nieuw: Geberit Packs

  Eindelijk: pot en bril in één set!

  Misschien heb je het op de radio al voorbij horen komen, want Geberit maakt er flink reclame voor: eindelijk kun je nu toiletpot en toiletbril in één verpakking kopen, zodat je niet meer hoeft te puzzelen welke zitting nu waar bij zal passen. Geberit noemt deze sets Packs. Eerder waren deze bekend onder de naam Sphinx Packs, maar Sphinx en Geberit zijn onlangs samengegaan onder de naam Geberit. Het bedrijf richt zich met deze sets voornamelijk op installateurs die op grote schaal toiletten kopen en daarbij geen tijd willen verspillen aan het bij elkaar zoeken van onderdelen, maar ook voor jou als consument is het supermakkelijk dat je Geberit toilet en bril op elkaar passen. Daarnaast ben je met zo'n Pack ook nog eens iets voordeliger uit dan als je de pot en de bril los zou kopen.

  Welke Packs zijn er?

  Wij hebben vier Packs in ons assortiment. Stuk voor stuk prachtige wc's om te zien en met de kwaliteit die je van een Geberit hangtoilet mag verwachten. Het instapmodel is het Geberit 280 Basic Pack en de meest luxe uitvoering is het Geberit Icon Rimfree Pack. Benieuwd of rimfree (ook wel rimless) iets voor jou is? Lees dan onze blog over rimless toiletten.

  Wat je verder nog moet weten

  Naast een pot met bijpassende bril heb je vaak ook nog een bedieningsplaat en een inbouwreservoir nodig. Om te voorkomen dat je daar nog weer veel tijd aan moet spenderen, hebben wij bij elk van de Packs onder het kopje "Maak je set compleet" duidelijk aangegeven welke producten erbij passen. Eén klik en je bent klaar!

  Heb je vragen over de Packs of over producten die je verder nog nodig hebt om je toilet compleet te maken? Aarzel niet en bel ons, we staan je met plezier te woord. Je kunt ons bereiken via nummer 0511 54 23 28.

  Productenvergelijker 0
  Openen