0
  Je winkelwagen is leeg
  Hoogte in cm

  tot

  Diepte in cm

  tot

  Met geurafzuiging
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Met contactgeluidsisolatieset
  Toilethoogte verstelbaar
  Verstelbare hoogte
  Breedte verstelbaar

  Inbouwreservoirs

  Een inbouwreservoir wordt gebruikt om het spoelwater van je hangtoilet te verwerken. Het voordeel van een inbouwreservoir t.o.v. een opbouwreservoir is dat het volledig in de wand wordt weggewerkt. Hierdoor krijgt je toilet een mooiere uitstraling. In combinatie met een bedieningsplaat heb je een werkend mechanisme. Bij een inbouwreservoir wordt ook altijd de bevestigingsmateriaal van het hangtoilet meegeleverd.

  Lees meer informatie en advies over Inbouwreservoirs

  16 Artikelen
  Filters

  Advies over Inbouwreservoirs

  Het is erg belangrijk om een goed reservoir te nemen die perfect functioneert en tientallen jaren mee gaat. Ons assortiment bestaat daarom uit een select aantal goede inbouwreservoirs van Geberit en Grohe. Echter adviseren we slechts twee modellen:

  • Geberit Duofix UP320 inbouwreservoir (de complete uitvoering met geluidsisolatieset)
  • Geberit Sigma ruimtebesparend inbouwreservoir (ondiep model) 

  De Geberit Duofix UP320 adviseren we eigenlijk bij alle hangtoiletten. Dit is verreweg het meest verkochte inbouwreservoir van Nederland en in onze ogen de meest betrouwbare. De Geberit Sigma ruimtebesparende reservoir is hetzelfde reservoir als de UP320, alleen ondieper. Deze combineren we altijd met verkorte toiletten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je in de kleinste ruimtes maximaal ruimte bespaart. Een ondiepere oplossing bestaat niet.

  Complete inbouwreservoirsets?

  Op zoek naar een inbouwreservoirset? Neem dan een kijkje bij onze complete toiletsets. Deze set wordt compleet geleverd:

  • Hangtoilet
  • Toiletzitting
  • Inbouwreservoir
  • Bedieningsplaat

  Inbouwreservoir plaatsen en monteren

  Alle reservoirs worden compleet met montagehandleidingen geleverd. Bekijk onderstaande video hoe je de populaire Geberit UP320 installeert.

   

   

  Bijpassende bedieningsplaten voor een inbouwreservoir

  Let op bij het bestellen van je inbouwreservoir dat je een bijpassende bedieningsplaat kiest. Het is namelijk zo dat het modelgebonden is. Dat wil zeggen dat elke inbouwreservoir zijn eigen serie(s) bedieningsplaten hebben die er op passen.

  Bekijk onderstaande tabel voor de bijpassende series bedieningsplaten voor de vier meest verkochte inbouwreservoirs.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen