Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Sanibell noviteiten: nieuw verwacht in 2020

  Sanibell noviteiten: nieuw verwacht in 2020


  Het einde van het jaar nadert alweer snel. We zitten midden in het Sinterklaasfeest en maken alvast plannen voor Kerst en Oud en Nieuw. Voor ons betekent dat ook dat we stiekem eens vooruit gaan kijken naar al het moois dat 2020 de badkamerbranche gaat brengen. Vandaag wil ik ook voor jullie een tipje van die sluier oplichten. 

  Een aantal van mijn collega’s bezochten deze maand HODS 2019, een branche-evenement voor leveranciers. Daar werden ze natuurlijk door verschillende fabrikanten bijgepraat over de nieuwe producten die volgend jaar zullen worden geïntroduceerd. Een van die fabrikanten, Sanibell (bekend van merken als Ink en Bliss), verraste ons met een hele verzameling ingenieuze innovaties en designjuweeltjes.

  Nieuw verwacht: Spiegelkast met regaal
  Nieuw verwacht: Betegelbare badmeubelset
  Nieuw verwacht: Mat groen beton


  Mooi hè?

  Op de eerste foto zie je een prachtig meubel in het nieuwe houtfineer dat straks in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar zal zijn (op de foto zie je de kleur 'Nature'). Van de spiegelkast erboven werden wij helemaal enthousiast: deze is hier uitgevoerd met een zogeheten regaal, oftewel een ingebouwd planchet, gemaakt van staal en prachtig verlicht. De zijpanelen zijn gemaakt van dezelfde kleur houtfineer als het meubel. Handig en heel mooi.

  Op de foto ernaast zie je de 'Tilo 60'. Dit is een unieke, betegelbare (!) badkamermeubelset, die dus perfect te integreren is in het design van je badkamer door er tegels in terug te laten komen die je bijvoorbeeld op de vloer of wand ook hebt toegepast. Geniaal. 

  De derde foto laat een meubel zien dat is uitgevoerd in de nieuwe lakkleur van volgend jaar, 'mat beton groen'. De combinatie met gouden hardware = perfectie. Je ziet hier ook de te gekke ronde spiegel die uit gaat komen, helemaal volgens de nieuwste trend! Hij zal ook in andere vormen, maten en kleuren te krijgen zijn.

  Nieuw verwacht: Fonteinmeubel Nice
  Nieuw verwacht: Fonteinmeubel Easy
  Nieuw verwacht: zwevende planken


  Voor in het toilet wordt onder andere het meubel verwacht dat je op de eerste twee foto's ziet. Of - mogen we het een meubel noemen? Eigenlijk is het meer een dikke plank. Het design tilt minimalisme naar een nieuw niveau en werkt perfect als je een klein toilet hebt (zoals de meeste van ons). De eerste uitvoering heet 'Nice'. Hier zit de fonteinbak verwerkt in het meubel. Bij de tweede uitvoering, 'Easy', wordt er gebruik gemaakt van een bijpassende opzetkom

  Op de laatste foto zie je niet alleen een prachtig badmeubel (in de nieuwe kleur 'Chocolate'), maar ook iets anders nieuws: chique bijpassende wandplanken met een blinde wandbevestiging! Verkrijgbaar in twee dieptes: 20cm, voor je mooiste aftershave of parfum, en 35cm, voor je handdoeken. Wij zijn er helemaal weg van.

  Op het gebied van toiletmeubels komt er trouwens nog veel meer leuks beschikbaar. Kijk maar eens naar de onderstaande modellen.

  Nieuw verwacht: Afgerond fonteinplanchet
  Nieuw verwacht: Fonteinmeubel zwart staal
  Nieuw verwacht: Minifontein met handdoekhouder
  Nieuw verwacht: Fonteinplateau van staal


  Van links naar rechts:

  1. Serie 'Play' met fontein 'Otello'. Dit is mijn persoonlijke favoriet - een houtfineer, afgerond fonteinplanchet met zwart porseleinen opzetkom. Er zijn maar weinig interieurs te bedenken waarop dit geen geweldige aanvulling zou zijn. 

  2. Serie 'Ferro' met fontein 'Versus/Contra'. Het mat zwarte, stalen frame van het meubel is een instant win als je gaat voor een stoer, industrieel interieur.

  3. Serie 'Mono' met fontein 'Otello'. Dit is een échte minifontein, die op vindingrijke wijze toch nog ruimte biedt voor zeep en een handdoek. Hier heel cool in all black, maar tevens verkrijgbaar in het wit. Je kunt hem ook combineren met andere opzetkommen.

  4. Nog zo'n plaatje. Dit is 'Smart', een slank, stalen fonteinplateau dat hier op de foto is gecombineerd met een strak, wit onderkastje. Het plateau heeft een slim ingebouwde handdoekdrager. Hij is verkrijgbaar in het wit en zwart.

  Er gaat nog veel meer nieuws komen, veel te veel om hier in één blogpost te bespreken. Houd dus begin 2020 zeker ons website in de gaten als al dit moois beschikbaar komt. Hieronder nog een kleine greep uit de producten van Sanibell waar we bijna niet op kunnen wachten:

  • Er komt een meubel met één grote push-to-open lade van 38 cm hoog waar je je flessen met haarlak en shampoo eindelijk rechtop in kunt zetten.
  • Er komt een badkamerspiegel met ingebouwde led-verlichting die een kleurtemperatuur heeft van 2700 Kelvin - extra warm en sfeervol, dus.
  • Er komen bredere spiegelkasten: 140cm, 160cm en zelfs 180cm.
  • Er komt een ruimtebesparende inbouwfontein, de 'Recess', die in de muur kan worden ingebouwd.

  Laat 2020 maar komen!

  Productenvergelijker 0
  Openen