Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Verwarming in een prachtig jasje

    Verwarming in een prachtig jasje

    Je hebt met veel zorg en liefde alle kamers van je huis ingericht. Er is lang nagedacht over het kleurgebruik, de stijl van de meubels, een comfortabel kleed op de grond. Kortom, alles is helemaal naar wens. Maar er is één ding waar je niet tevreden over bent; de radiator. Want in de meeste woningen is een standaard radiator niet bepaald een eyecatcher, in tegendeel zelfs!

    Gelukkig is er een oplossing om de verwarming wél helemaal bij je interieur te laten passen! Want met een designradiator zorg je er voor dat de radiator het stralende middelpunt is van je badkamer, keuken of woonkamer!

    Voor iedere woonstijl een radiator

    Bij het woord ‘design’ denk je misschien: dit is nik voor mij. Maar ook als je niet persé een designliefhebber bent, hoeft dat niet te betekenen dat een designradiator niet prachtig staat bij je interieur. Want designradiatoren zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren.

    Om de perfecte radiator te vinden is het eerst belangrijk te weten hoeveel vermogen je nodig hebt om de ruimte te verwarmen. Op de website van Radiatorxxl reken je dit via de handige radiator vermogen bereken tool snel uit. Er zijn een aantal zaken die daarbij een belangrijke rol spelen. Namelijk:

    • het type verwarming
    • het soort ruimte
    • de gewenste temperatuur
    • de grootte van de ruimte

    In de woonkamer zal het vermogen hoger liggen dan wanneer je een radiator zoekt voor de hal of badkamer. Zodra je weet hoeveel Watt je nodig hebt voor de radiator kan je gaan kijken naar de verschillende ontwerpen die de desginradiatoren te bieden hebben.

    Er zijn horizontale radiatoren en verticale radiatoren verkrijgbaar. De wand waaraan de radiator komt te hangen is bepalend voor de vorm van de radiator. Daarnaast zijn er prachtige radiatoren op de markt die nog een ander functie hebben naast het verwarmen van de ruimte.

    Weinig ruimte voor een radiator in de badkamer?
    Kies dan een verticaal design en bespaar ruimte!

    badkamer radiator

    Radiatoren met iets extra’s

    Naast de warmte van een radiator, hebben veel designradiatoren nog een extra functie. Ten eerste zorgt het design van de radiator er voor dat je een waar stukje kunst aan de muur kunt hangen. Daarnaast is het de ideale plek om je handdoek lekker aan op te warmen als je na het douchen daar mee gaat afdrogen.

    Er zijn ook radiatoren te te gebruiken zijn als extra opbergruimte. Deze Instamat designradiator (De Instamat Serie T T2V) bijvoorbeeld. Dit is het perfecte voorbeeld van een radiator met extra functie. Want met deze designradiator krijg je een heleboel ruimte voor het opbergen van je handdoeken en toiletspullen.

    Ook de Instamat Tevo V designradiator is met zijn stoere uiterlijk een mooie eyecatcher aan de muur. Bovendien leg je hier gemakkelijk je handoeken tussen. Extra opbergruimte én voorverwarmde handdoeken tegelijk. En misschien denk je; met een kleine badkamer is dit niet geschikt. Maar ook juist dan is een designradiator een prima keus. Daarnaast is het in kleine ruimtes juist fijn als je op een slimme manier extra opbergruimte kunt creeeren. Ook horizontale designradiatoren zijn een prima plek voor het neerleggen van je handdoeken.

    stijlvolle radiator badkamer

    Designradiatoren bij RadiatorXXL & BadkamerXXL

    In onze gespecialiseerde webshop RadiatorXXL en ook op BadkamerXXL vind je een een groot aanbod radiatoren. Waaronder ook een ruim assortiment designradiatoren.

    De merken die deze prachtige designradiatoren in hun collectie hebben zijn:

    Instamat radiatoren

    De radiatoren van Instamat zijn al jaren lang een bekende naam op het gebied van designradiatoren. Instamat combineert kwaliteit, design en functionaliteiten in een prachtig assortiment designradiatoren. Zowel voor thuis al op het werk wil Instamat altijd de beste kwaliteit neerzetten.

    Naast designradiator heeft Instamat ook een ruim assortiment traditionele radiatoren en elektrische radiatoren. Allemaal zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en finishes. Wat er voor zorgt dat je de radiator perfect bij je interieur kan laten passen. Voor wat de designradiatoren betreft is Instamat altijd een voorloper geweest. De continue innovatie van de radiatoren zorgt er voor dat de radiatoren een moderen uitstraling hebben en bovendien voorzien zijn van handige snufjes.

    Zo is de Instamat Serie T T2H een absolute favoriet bij de horizontale designradiatoren. En dat is ook niet zo gek. Een prachtig design en bovendien ruimte om je handoeken op te leggen zodat ze lekker kunnen voorverwarmen. De Instamat Blade is een goed voorbeeld voor een populair verticale radiator van Instamat. Een perfecte keus voor een stoere of industriële uitstraling.

    Thermrad radiatoren

    De Thermrad radiatoren staan voor comfort, kwaliteit en technisch vernuft. Het eigentijdse en neutrale design maken een Thermrad radiator een onopvallende warmtebron dat in elk interieur past. Met meer dan 1000 verschillende types, is er voor elke ruimte een geschikte en voordelige radiatoren beschikbaar.

    De compact radiatoren zijn aan de boven- en zijkanten bekleed met warmte doorlatende sierlijsten. Naast deze mooie afwerking, dekken deze sierlijsten ook de scherpe hoeken en bovenkant af. Dit maakt de compact radiator kindveilig. Dit maakt de radiatoren uitermate geschikt voor zorginstellingen en scholen.

    Vasco radiatoren

    De tijdloze Vasco radiatoren zijn superieur op het gebied van design. De radiatoren zijn ontworpen vanuit een lang termijn visie. Elk onderdeel is in het ontwerpproces nauwkeurig bestudeerd. De ingetogen neutrale style maakt dat de radiator in elke ruimte of interieur geïntegreerd kan worden. Dit zonder enige style afbreuk.

    Naast top design, kun je de Vasco radiator ook hoogstaande kwaliteit verwachten. Een Vasco radiator heeft een optimale warmteafgifte. Vasco geeft 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Vasco kent een groot assortiment van radiatoren, waardoor voor elke ruimte een geschikte radiator te vinden is

    badkamer verwarming robuust

    badkamer radiator verwarming modern

    design radiator badkamer

     

     

     

    stijlvolle handdoekradiator badkamerhanddoekradiator badkamer

     

    moderne verwarming in badkamer

     

    stijlvolle moderne verwarming badkamer

     

    radiator verwarming in badkamer

    design radiator in badkamer vochtige ruimte

    Productenvergelijker 0
    Openen