Thermostatisch
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hartafstand in mm

tot

Draaibare uitloop
Diepte uitloop in cm

tot

Met watervalstraal
Koele behuizing
Bediening voor aan/uit
Met douchegarnituur

Badthermostaten & badmengkranen voordelig online

De meest voorkomende (en meest voordelige) manier om je bad te vullen is d.m.v. een bad thermostaatkraan. Je vult het bad door de uitloop van de bad thermostaatkraan en met de ene greep bepaal je temperatuur en met de andere de waterstroom. Daarnaast beschikt de badthermostaat over een omstelknop waardoor je tussen de handdouche en uitloop kan wisselen.

...

Lees meer informatie en advies over Badthermostaten

87 Artikelen
Filters

Advies over Badthermostaten

Naast de badthermostaat heb je ook nog een handdoucheset, ook wel badset genoemd, nodig. Een handdoucheset bestaat uit een handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De doucheslang zet je op de onderaansluiting van de badthermotaat en zo heb je een werkende set.

Ons assortiment badthermostaten bestaat uit populaire merken zoals Hotbath, Grohe en Hansgrohe, maar ook uit een aantal leuk geprijsde merken zoals CASS en Blinq.

Badthermostaat in verschillende kleuren & stijlen

Onze bad thermostaatkranen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo heb je de populaire verchroomde kranen en de matte geborsteld nikkel & staal kleuren. Chroom heeft een glanzende afwerking en de geborsteld nikkel en geborsteld staal kranen hebben matte afwerking die veel lijkt op RVS.

Qua stijl heb je keuze uit de volgende:

  • Modern (meest verkocht)
  • Vierkant, kubistisch
  • Modern met klassieke kruisgrepen
  • Klassiek

We adviseren om de stijl van je badkraan gelijk te trekken met de andere kranen in je badkamer, zoals douchekranen en wastafelkranen. Heb je bij de wastafel een vierkante/kubistische wastafelkraan? Dan adviseren we je om deze stijl ook bij het bad te gebruiken. 

Bad thermostaatkraan met waterval uitloop

Weer eens iets anders dan anders. Je bad vullen door middel van een prachtige badthermostaat met waterval straal. Dit geeft niet alleen een prachtig effect, want je bad is ook nog eens sneller vol.

Badthermostaat hartafstand 12 cm of 15 cm

De hartafstand tussen de S-koppelingen kan 12 cm of 15 cm zijn. Vroeger werd er veel 12 cm gebruikt, maar tegenwoordig is bijna alles 15 cm. Let er dus op bij het aanschaffen van je kraan welke hartafstand je nodig hebt. 

Bad thermostaatkraan met geïntegreerde handdouche 

We hebben een aantal complete sets bestaande uit een badthermostaat + handdoucheset voor je samengesteld.

Liever een inbouw badthermostaat?

Wil je bij het bad liever met inbouwkranen werken? Geen probleem. Ga dan voor een inbouw badkraan met vaste uitloop of combineer met een losse baduitloop.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen