Thermostatisch
Prijs

tot

Maximale levertijd
Diepte uitloop in cm

tot

Met watervalstraal
Koele behuizing
Bediening voor aan/uit
Met douchegarnituur

Grohe badthermostaten

Wanneer je opzoek bent naar een badthermostaat om het water te kunnen regelen voor je bad ben je op het juiste spoor bij BadkamerXXL. Het assortiment bestaat namelijk uit verschillende soorten Grohe badthermostaten. Ondanks de verschillen beschikt elke Grohe badthermostaat over een kwalitatief en duurzaam design waarmee ze het moderne merk Grohe voortreffelijk vertegenwoordigen.

...

Lees meer informatie en advies over Grohe badthermostaat

13 Artikelen
Filters

Advies over Grohe badthermostaat

Wat is thermostatisch en is dit van toepassing bij de Grohe badthermostaten?

Bij de badthermostaten van Grohe is onderscheid te maken tussen thermostatische kranen en mengkranen. Een thermostatische kraan zorgt ervoor dat de temperatuur van het water dat wordt ingesteld exact gelijk blijft. Door middel van thermostaat kleppen wordt het warme en koude water gemengd zodat het een constante temperatuur heeft. Wanneer de Grohe badthermostaat via de mengkraan de temperatuur regelt, dien je zelf het water te 'mengen' om tot de gewenste temperatuur te komen.

Duurzame badthermostaten van Grohe

Het woord 'duurzaam' is één van de kernwoorden van een Grohe badthermostaat. Deze badthermostaten beschikken namelijk over bepaalde technologieën die ervoor zorgen dat Grohe badthermostaten een nog lager waterverbruik hebben. Zo beschikken de badthermostaten over EcoJoy en Silkmove. Ook beschikken de badthermostaten over een waterspaarstand, waarmee je de kraan niet in één keer helemaal open kunt zetten. Het gevolg hiervan is dat je je meer bewust wordt van het waterverbruik. Naast deze functies beschikken de Grohe badthermostaten al over een laag waterverbruik. Met behulp van deze technologieën mag er wel worden gesteld dat de Grohe badthermostaten over een duurzaam en kwalitatief design beschikken.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen