Prijs

tot

Maximale levertijd

Grohe badkranen

Om rustig te kunnen ontspannen in je bad is een badkraan een vereiste. BadkamerXXL beschikt over badkranen van Grohe die in verschillende soorten en varianten leverbaar zijn. Hierdoor kun je de perfecte keuze maken voor een kraan die past bij jouw bad. Alle Grohe badkranen zijn voorzien van kwaliteit en unieke eigenschappen zodat je altijd kan genieten in je bad van heerlijk water.  

...

Lees meer informatie en advies over Grohe badkraan

68 Artikelen
Filters

Advies over Grohe badkraan

Verschillende soorten Grohe badkranen

Baden zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld hoekbaden en standaard ligbaden. Bijbehorende kranen zijn er ook in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een badrandkraan of uitloopkraan. Elke soort van Grohe heeft weer unieke eigenschappen en bestaan uit meerdere onderdelen, die ook los van elkaar besteld kunnen worden.

Badrandkraan

Een badrandkraan wordt op de rand van het bad gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat de kraan niet hoeft worden weggewerkt in de muur. De vier onderdelen die bij de badrandkraan horen (de thermostaat, handdouche, kraan en greep voor waterverdeler) zitten los van elkaar op de rand.

Uitloopkraan

In vergelijking met een badrandkraan, wordt een uitloopkraan wel aan de muur gemonteerd. Een uitloopkraan is er in vele varianten. Bij een uitloopkraan is de thermostaat ook aan de muur gemonteerd. In dit geval is dan alleen de greep van de badthermostaat (voor het water regelen) zichtbaar. De greep, handdouche en badkraan zitten los van elkaar. Het is mogelijk om de uitloopkraan in een set te laten leveren, maar het is ook mogelijk om elk onderdeel los te bestellen.

Opbouwbadkraan

Ook een opbouwbadkraan wordt aan de muur gemonteerd. In dit geval is de gehele thermostaat zichtbaar. Wanneer je een set bestelt zijn de handdouche en de badkraan zijn verbonden aan de badthermostaat. Bij BadkamerXXL is het ook mogelijk om een opbouwbadkraan los te laten leveren.

Grohe badkraan: innovatieve series

Ongeacht de serie zijn de verschillende soorten Grohe badkranen voorzien van duurzame en kwalitatieve eigenschappen. Zo beschikken sommige Grohe badkranen bijvoorbeeld over temperatuurbegrenzing of een waterbespaarstand. Van alle series zijn Eurostyle New , Eurocube, Essence new en Tempesta zijn de nieuwste series. De producten van deze series beschikken dan ook over de nieuwste snufjes. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen