Voor besteld, vanavond in huis*

5222 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5222 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5222 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Handdoekradiatoren in alle afmetingen

  Handdoekradiatoren zijn bedoeld om je badkamer (aanvullend) te verwarmen. Oorspronkelijk was een handdoekradiator altijd een verwarming voorzien van horizontale buizen waar je je handdoek overheen kon hangen om deze lekker warm te maken. Tegenwoordig spelen veel fabrikanten met het ontwerp en zorgen ze voor andere manieren om je handdoek aan de verwarming op te kunnen hangen, bijvoorbeeld met een handdoekhaak.

  Veel mensen denken dat een handdoekradiator ook kan worden gebruikt om je natte handdoek te drogen, maar dat is ten eerste slecht voor de handdoek radiator en ten tweede hebben de meeste handdoekradiatoren daar ook niet genoeg vermogen voor. Een badkamer radiator is dus geen handdoekdroger, maar slechts handdoekverwarming! Hang dan ook geen kletsnatte handdoeken over je handdoekradiator, maar gebruik hem alleen om een schone, droge handdoek lekker te verwarmen.

  ...

  Lees meer informatie en advies over Handdoekradiatoren

  411 Artikelen

  Gerelateerde blogberichten
  Het is herfst! Tijd voor een fijne radiator...

  Geschreven op 22 September 2021 Door

  Anneloes

  Vandaag is het herfst! Of eigenlijk begint die vanavond om 21.21. Vanaf dat moment is het voor mij tot aan de lente elke dag sweater weather, drink ik mezelf continu misselijk aan Pumpkin Spice lattes en zitten wij thuis elke zaterdagavond met van di...


  Ervaringen met onze Handdoekradiatoren

  Vergelijken 2
  Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen