Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Badkamer & toilet accessoires waarvan je niet wist dat ze je nodig had

    Badkamer & toilet accessoires waarvan je niet wist dat ze je nodig had

    Accessoires zijn de finishing touches van je badkamer of toilet. Dat ene stoere, stalen krukje die nog even de industriële stijl nadrukt of een mooie houten plank voor boven je bad. Simpele dingen waar je niet snel stil bij staat zoals een zeepdispenser of een bekerhouder kunnen bepalend zijn voor de sfeer. Er zijn eindeloze opties aan accessoires, dan is de keuze soms lastig. Daar ga ik je vandaag een beetje mee helpen!

    Badkamer accessoires in het goud

    Tegenwoordig willen mensen steeds meer een chique uitziende badkamer. En waar denkt iedereen dan aan? Juist, goud. Het mooie van gouden badkamer accessoires is dat het minimalistisch is. 

    Je hoeft niet de hele badkamer vol goud te gooien voor een chique uiterlijk. Juist het tegenovergestelde. Witte tegels met hier en daar kleine accenten goud straalt veel meer klasse uit. 

    Door het gebruik van een inbouw nis bespaar je aanzienlijk meer ruimte in je douche.  

    Brauer Gold Edition doucheset

    Houten badkamer accessoires

    Een lege muur weer aantrekkelijk maken, kan heel goed met een houten decoratie ladder. Deze ladders zijn een natuurproduct en worden dus van echt hout gemaakt, massief eiken om precies te zijn. Het is daarom wel mogelijk dat er een beetje kleurverschil of maatverschil aanwezig is. Desondanks dat heb je wel een echt karakteristieke accessoire. 

    Het wil nog wel eens voorkomen dat je lekker in bad een film ligt te kijken en dat opeens je laptop/tablet in het bad valt. Dat vielen we natuurlijk zoveel mogelijk vermijden. Daarom hebben we houten badplanken. Je legt je apparatuur hier simpelweg op en je bent ready to go! Het enige waar je je druk om moet maken is of je wel genoeg eten en drinken bij je hebt en welke film/serie je gaat kijken.

    Looox Wooden Badplank - 78cm

    Zwarte toilet accessoires 

    Zwart is en zal in blijven in de badkamer. Het is een tijdloze kleur die in vele interieur stijlen makkelijk te gebruiken is. Het aanbod zwarte toilet accessoires is dan ook heel ruim. Ik raad het dan ook aan om zwarte toilet accessoires set te kopen i.p.v. losse onderdelen. Dan heb je de kans op kleur verschil als je van meerdere merken accessoires hebt gekocht.

    Wiesbaden Ida toilet accessoires - mat zwart
    Wiesbaden Ida toilet accessoires - mat zwart
    Wiesbaden Ida toilet accessoires - mat zwart

    Daarnaast hebben we nog veel meer zwarte accessoires voor in de badkamer in toilet. Zwarte douche accessoires, handdoekhouders, zeep accessoires, wastafel accessoires je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Geïnteresseerd in een andere kleur? Geen probleem! Kijk dan snel naar ons volledig aanbod toilet accessoires en bad accessoires

    Productenvergelijker 0
    Openen