0
  Je winkelwagen is leeg
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Met hoofddouche

  Douchekranen: van budget tot design douchekraan!

  Douchekranen worden dagelijks gebruikt. Hierdoor is een douchekraan onmisbaar in je badkamer. Wij bieden voor iedere gebruiker, badkamerstijl en budget een ruime keus in douchekranen. Zo kun je bij ons terecht voor een complete doucheset, maar ook inbouw douchekranen of opbouw douchekranen behoren tot de mogelijkheden. Je vindt bij ons uitsluitend douchekranen van topkwaliteit.

  Lees meer informatie en advies over Douchekranen

  1797 Artikelen
  Filters

  Advies over Douchekranen

  Verschillende soorten douchekranen

  Opbouw douchethermostaat

  Bij een opbouw douchethermostaat wordt uw douchekraan aan de muur geïnstalleerd. De kraan wordt dus niet in de muur geïnstalleerd.

  Voordelen van opbouw douchekranen

  • Goedkoper in tegenstelling tot de inbouw douchekranen.
  • Makkelijker te installeren in tegenstelling tot de inbouwkranen.

  Inbouw douchekranen

  Bij een inbouw douchekraan wordt de douchekraan ingebouwd in uw muur. De kraan wordt dus niet aan de muur geïnstalleerd

  Voordelen van inbouw douchekranen

  • De kraan is mooi weggewerkt
  • De kraan is onderhoudsvriendelijk.

  Complete douchekranenssets

  Een complete doucheset is zoals de naam al doet vermoeden, een complete doucheset. U hoeft niet meer alle onderdelen bij elkaar te zoeken. Dit is namelijk al voor u gedaan. Een complete doucheset bestaat uit de volgende onderdelen: Een thermostaat, doucheslang, hoofddouche en handdouche + houder. En natuurlijk het bijbehorende bevestigingsmateriaal.

  Voordelen van complete douchesets

  • Compleet voor u bij elkaar gezocht
  • Direct klaar voor montage
  • Vaak goedkoper dan onderdelen los te bestellen

  Verschillende douchesets

  Opbouw doucheset

  Een opbouw doucheset wordt aan de muur geplaatst. De doucheset hoeft dus niet in de muur de te worden geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat de doucheset makkelijker te installeren is. De doucheset is compleet voor u samengesteld. Er hoeven dus niet extra onderdelen bij worden gezocht. De thermostaat, doucheslang en handdouche hoeft u zelf er niet meer bij te zoeken

  Inbouw doucheset

  Een inbouw doucheset wordt in de muur geïnstalleerd. De doucheset wordt dus niet aan de muur geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat de doucheset onderhoudsvriendelijker is dat een opbouw doucheset. De doucheset is compleet voor u samengesteld. U hoeft dus niet alle onderdelen bij elkaar te zoeken. De thermostaat, doucheslang en handdouche zijn al bij elkaar gezocht

  Losse onderdelen voor douchekraan

  Natuurlijk kunt u ook losse onderdelen kopen voor uw douchekraan. Bijvoorbeeld doucheslangen, hoofddouches (regendouches) en handdouches (douchekoppen). Deze kunt u in allerlei verschillende soorten en maten vinden.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen