Prijs

tot

Maximale levertijd

Grohe douchekranen

Douchekranen en doucheonderdelen van Grohe zijn leverbaar in verschillende soorten en van verschillende series. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten douchethermostaten en douchekoppen. Alle verschillende varianten zijn bij BadkamerXXL leverbaar met alle bijbehorende unieke eigenschappen waar Grohe over beschikt. 

...

Lees meer informatie en advies over Grohe douchekraan

216 Artikelen
Filters

Advies over Grohe douchekraan

Grohe douchekranen en onderdelen: kwalitatief en duurzaam

Grohe staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid in het design van de producten. Zo zijn de douchekoppen, hoofddouches, douchethermostaten, inbouw douchekranen en douchesets voorzien van handige eigenschappen die kwaliteit en duurzaamheid kunnen waarborgen. De hoofddouches, douche- koppen en sets beschikken bijvoorbeeld over Cooltouch, Dreamspray en Ecojoy. Deze functies zorgen voor een plezierige douche ervaring.

Een thermostaat of een inbouw douchekraan kan weer over andere functies beschikken. In dit geval kunnen dat de Grohtherm, Rapido of de waterspaarstand zijn.

Materiaal en kleur van de Grohe douchekraan

Het is noodzakelijk dat een douchekraan en de onderdelen die hierbij horen van een stevig materiaal zijn voorzien. In de meeste gevallen zijn de douchekranen en de onderdelen gemaakt van kunststof. Door dit materiaal behoudt het product de stevigheid wat een lange levensduur tot gevolg heeft.

Naast dat kunststof het materiaal is voor een douchekraan, is chroom de kleur van de douchekraan en de onderdelen. In de weinige gevallen dat chroom niet de kleur is, is de kleur wit van toepassing. Beide zijn lichte kleuren en ze verschillen niet heel veel van elkaar. Het grootste verschil is dat chroom een meer glanzende uitstraling heeft. Ondanks dit verschil zijn beide kleuren geschikt voor een douchekraan en geven ze een moderne look aan de badkamer.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen