Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met vaste wastafel | Wastafelmeubels

Badkamermeubels met een wastafel zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan een badkamermeubel met wastafel in verschillende kleuren en met spiegel of spiegelkast geleverd worden. Ook zijn deze badkamermeubels, ook wel wastafelmeubels genoemd, afkomstig van verschillende merken. Van de verschillende merken zijn Blinq, Ink en Bewonen de populairste.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met vaste wastafel

258 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met vaste wastafel

Breedtematen en het aantal kraangaten

Badkamermeubels met een wastafel zijn door de verschillende breedtematen geschikt voor zowel de grotere en de kleinere badkamers. De afmetingen zitten namelijk tussen 50 en 180 cm in. Bij een breedtemaat van 50, 60, 70, 80 of 90 cm is de keuze voor het aantal kraangaten beperkt tot één kraangat. De badkamermeubels met wastafel en een breedte van 100 cm beschikken over twee keuzeopties. Namelijk voor één kraangat of twee kraangaten. Bij de meeste badkamermeubels in 120 cm breed is het niet mogelijk om de badkamermeubel met één kraangat te bestellen. Deze badkamermeubels worden namelijk met twee kraangaten geleverd. Een badkamermeubel met wastafel wordt ook met twee kraangaten geleverd bij 140, 160 en 180 cm.

Welke breedte de badkamermeubel ook heeft, zonder kraangat is altijd een optie.

Dieptematen

Om de grootte van een badkamermeubel met wastafel te bepalen is de dieptemaat ook een belangrijke afmeting. De dieptemaat is de afstand van de voorkant tot de achterkant van de badkamermeubel en bepaald samen met de breedtemaat over hoeveel opbergruimte de onderkast beschikt. Tot de ondiepe modellen behoren 39 en 40 cm. De dieptematen 45, 46, 50, 52 en 53 cm behoren tot de diepe modellen.

Staand op poten of aan de wand gemonteerd

Een badkamermeubel met een wastafel kan geleverd worden met poten zodat deze staat, of de wastafelmeubel kan aan de wand gemonteerd worden. Het grootste verschil tussen beide is dat de onderkast van een aan de wand gemonteerde badkamermeubel beschikt over twee laden en de onderkast bij een op poten staande badkamermeuebel over één la beschikt. De badkamermeubels die aan de wand gemonteerd worden zijn over het algemeen het populairst.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen