Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Spoelvorm
Met toiletzitting
Vuilafstotend
Hoogte in cm

tot

Toiletten zonder spoelrand: Rimfree, Rimless & DirectFlush

Een hangtoilet zonder spoelrand, dé nieuwste techniek op gebied van toiletten. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil en restjes zich achter kunnen verschuilen als je doorspoelt. In het toilet wordt een functionele waterverdeler verwerkt waardoor het water direct de afvoer in gaat. Een spoelrandloos toilet is daardoor extra hygiënisch en je houdt het makkelijker schoon.

...

Lees meer informatie en advies over Toilet zonder spoelrand

60 Artikelen
Filters

Advies over Toilet zonder spoelrand

Komt er bij een randloos toilet geen water over de rand?

Een terechte vraag. Maar de hangtoiletten zijn uitvoerig getest en er komt geen water over de rand. Komen er toch spatjes water overheen? Dan kun je eenvoudig de spoelwaterhoeveelheid in je inbouwreservoir aanpassen.

Werking toilet zonder spoelrand

 

 

Verschillende merken spoelrandloze toiletten

Er zijn verschillende merken die spoelrandloze toiletten aanbieden. Elk merk heeft er zijn eigen benaming voor. Daarom hebben we in onderstaande tabel even de verschillen voor je op een rijtje gezet. Daarnaast verschilt het ook per merk of er een 'boord' aanwezig is. Op onderstaande afbeelding zie je wat daar mee bedoeld wordt.

 

Merk

Benaming

Met boord

Villeroy & Boch                

DirectFlush                     

Ja

Sphinx

Rimfree

Nee

Duravit

Rimless

Nee

Laufen

Rimless

Nee

Blinq

Zonder spoelrand

Nee

Toilet zonder spoelrand

Zoals je ziet hebben de DirectFlush wc's van Villeroy & Boch een boord om er extra voor te zorgen dat er geen water over heen komt. Mede hierdoor is de Subway 2.0 DirectFlush als beste uit de onafhankelijke test, onder spoelrandloze toiletten van verschillende merken, gekomen. 

Toilet zonder spoelrand: ervaringen & reviews

Er is online veel vraag naar bewijs dat een toilet zonder spoelrand net zo goed werkt dan een toilet met spoelrand. Daarom hebben we de ervaringen/reviews over dit onderwerp van onze klanten gevraagd. Bekijk hieronder aan aantal van onze verhalen:

 

Johanna op 24-5-2015: schoon

Mooi design, geen rand meer waar van alles onder gaat zitten. Niet moeilijk om te monteren. Goed afgeleverd.

 


 

Isabelle op 4-3-2015: comfort

Dit hangtoilet bespaart ons veel onderhoud door middel van de ceramicplus (de pot is afgewerkt met een extra laag, zodat vuil minder goed vasthecht) en directflush. Ook de grote boodschap kan men met weinig water wegspoelen, zodat dit ook voor onze waterfactuur een besparing blijkt. Tevens is dit toilet zeer makkelijk te reinigen zonder spoelrand. Men heeft wel een momentsleutel nodig voor de installatie.

 


 

Rob op 10-7-2016: fantastisch!

Omdat ik mijn badkamer heb verbouwd en deze er prachtig uitziet inmiddels had ik bedacht een nieuwe WC pot aan te schaffen. De oude was een "gewone" pot, met een wiebelig plastic brilletje en dat beviel me niet meer. Wat een verrassing dat de techniek zo vooruit gegaan is. Vol trots toon ik (en gebruik) ik deze V&B Subway 2.0 etc etc (leuk om de volledige naam uit je hoofd te leren). Qua design vind ik de pot prachtig. Elegant, strak en eigentijds. Ok het kost een paar centen maar die heb ik er graag voor over. Het directflush spoelsysteem werkt echt heel goed en met name CeramicPlus vind ik de uitvinding van de eeuw. Er plakt niets meer en de pot ziet er constant stralend uit. De pot werd geleverd in een handige doos. Wat me opviel is dat deze een behoorlijk stuk zwaarder is dan mijn oude. Echter met hij meegeleverde ophangsysteem (volledig onzichtbaar) en hulp van een installateur was het ophangen zo gefixt. Ik ben er meer dan tevreden over. Sterker nog, mijn gastentoilet ga ik ook aanpakken en dan bestel ik er nog één. Dan wel met het ingebouwde gel reservoir want het ophangen van een geurblok is A niet fraai en B werkt niet zo goed vanwege het directFlush systeem. Echt een aanrader dit WC!

Tot slot nog opgemerkt dat de vragen die ik had over het WC en de levering werden perfect beantwoord door BadkamerXXL. 

 


 

 

Marijke op 26-2-2015: geweldig

Randloze toilet en bijbehorende artikelen bevallen prima. Blauwe spoelwater is een ervaring.
Alle artikelen werden goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.
Heel tevreden over BadkamerXXL

 


 

 

Karen op 1-12-2014: Rimfree

Sphinx 345 Rimfree compleet met inbouwartikelen besteld voor onze nieuwe toiletruimte. Nieuwe innovatie RIMFREE van Sphinx is inderdaad echt een aanrader. Geen vuil meer achter de spoelrand, schoonmaken is een fluitje van een cent geworden. Levering, service en advies van medewerker perfecto.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen