Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met spiegelkast

Badkamermeubels met een spiegelkast zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillen in breedte- en dieptematen en in het aantal kraangaten. Doordat BadkamerXXL over vele verschillende soorten beschikt kun je de badkamermeubel uitzoeken die perfect past bij jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met spiegelkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met spiegelkast

90 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met spiegelkast

Soorten spiegelkast per merk

Voor welke spiegelkast je kan kiezen hangt af van het merk. De keuzes voor een bepaalde spiegelkast zijn bij de merken Basic Line, Blinq en Thebalux.

Bij het merk Basic Line zijn er de Comfort en de Premium spiegelkast. De spiegelkast Comfort bestaat uit één deur en heeft een hoogte van 60 cm. Verder kun je eventueel een LED lamp en een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact toevoegen. De Premium spiegelkast bestaat uit geïntegreerde LED verlichting, softclose spiegeldeuren en heeft als bijpassende optie een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact. Deze spiegelkast heeft een hoogte van 71 cm.

Er zijn drie verschillende spiegelkasten bij het merk Blinq. Dit zijn de spiegelkast Comfort, Xcellent en Premium. Alle drie spiegelkasten beschikken over twee planchetten, waarvan één op de bodem is gevestigd en de andere in het midden.

  • De comfort spiegelkast is een spiegelkast met softclose spiegeldeuren op houten plaat. Deze spiegelkast heeft een hoogte van 60 cm. Bij een hoogte van 60 cm bestaat de spiegel uit één deur. Bij de Comfort spiegelkast kun je eventueel een LED lamp en een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact toevoegen.
  • De spiegelkast Xcellent is een spiegelkast met softclose spiegeldeuren. Bij deze spiegelkast is een LED lamp en een stopcontact met schakelaar of dubbelstopcontact een bijpassende optie. Deze spiegelkast heeft een hoogte van 60 cm en bestaat uit één deur.
  • De Premium spiegelkast bestaat uit sofclose deuren, geïntegreerde LED verlichting en een spiegel op een houten plaat. De Premium spiegelkast heeft een hoogte van 71 cm en een optie tot een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact

De badkamermeubels met spiegel hebben twee soorten spiegelkasten bij het merk Thebalux. Dit zijn type D en type E. Type D is een spiegelkast in dezelfde kleur als het meubel met een schakelaar, stopcontact en een dubbelzijdige spiegeldeur. Bij deze spiegelkast zijn opbouwlampen een optie. De spiegelkast type E is een spiegelkast in de kleur van het meubel, met dubbelzijdige softclose spiegeldeuren, een achterwand en LED verlichting. Ook beschikt deze spiegelkast over een Bluetooth stereo speaker en spiegelverwarming.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen