Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douchecabines vijfhoekig (5-hoek)

Als je iets unieks in je badkamer wilt, neem dan een vijfhoekige douchecabine. Een 5-hoek douchecabine heeft een diamantvorm, waarbij twee hoeken in één punt liggen en de overige drie hoeken de ingang vormen. De cabine wordt altijd in een hoek geplaatst. De vorm, het gemakt en de ruimtebesparende kwaliteiten van de vijfhoekige douchecabine kunnen worden vergeleken met die van een kwartronde cabine.

...

Lees meer informatie en advies over Vijfhoekige douchecabine

Advies over Vijfhoekige douchecabine

De draaiende douchedeur kan op verschillende manieren worden geopend; links, rechts of zelfs beide kanten via een dubbele deur. Het aantal draaideuren per cabine verschilt per merk en serie. De dubbele draaideuren creëren een extra brede instap, wat erg prettig kan zijn. Je kunt met een vijfhoekige douchecabine eenvoudig instappen en van een ontspannen douche genieten met meer dan genoeg ruimte. De uitstraling van de cabine brengt echt iets unieks aan jouw badkamer.

Douchecabine 5 hoek met hoekinstap

Vijfhoekige douchecabines hebben, net als kwartronde douchecabines, altijd een hoekinstap. Een hoekinstap is ontzettend handig wanneer er gebruik wordt gemaakt van andere elementen, zoals een ligbad of radiator, die naast de douchecabine worden geplaatst. Een ander voordeel van een hoekinstap is dat je meer ruimte hebt om de douche binnen te stappen.

Vijfhoekige cabine met veiligheidsglas

Al onze douchecabines bestaan uit veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra sterk. De belangrijkste eigenschap van veiligheidsglas is de veilige manier van breken. Waar normaal glas in scherpe scherven breekt, breekt veiligheidsglas in afgeronde stukken. Dit zorgt ervoor dat de kans op verwondingen minimaal is. 

Verschillende diktes, met of zonder antikalkbehandeling

De diktes van het veiligheidsglas bij een 5-hoekige douchecabine zijn 6 mm of 8 mm. Enkele douchecabines zijn voorzien van een speciale antikalkbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een coating op het glas die kalkvorming tegengaat en ervoor zorgt dat vuil zich niet gemakkelijk kan hechten. De vijfhoekige douchecabine is verkrijgbaar in de 90 x 90 cm variant en de 100 x 100 cm variant.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen