Prijs

tot

Maximale levertijd

Baden van quaryl materiaal gemaakt

Quaryl, een materiaal ontwikkeld door Villeroy & Boch, is een materiaal dat gemaakt is van natuurlijk grondstoffen. Het hoofdbestanddeel van quaryl is kwartszand, waar ook de naam vandaan komt, om die reden is een product van quaryl vaak oom tamelijk zwaar. Het is nog niet zo lang geleden in 1993 geïntroduceerd door Villeroy & Boch. Voornamelijk ligbaden en douchebakken worden van dit materiaal gemaakt. Het voordeel van quaryl is dat het in iedere willekeurige vorm kan worden gegoten en het heel strak afgewerkt kan worden. Het materiaal is zeer degelijk en kan niet vervormen.

...

Lees meer informatie en advies over Quaryl bad

19 Artikelen
Filters

Advies over Quaryl bad

Duurzaam, krasbestendig en praktisch

Quaryl staat dan ook bekend als materiaal dat een duurzame kwaliteit, exacte inbouw en groot onderhoudsgemak heeft. Quaryl is krasbestendig en een kras erin maken gebeurt niet gauw, maar mocht er wel een kras in komen dan is dit moeilijker te repareren dan bij acryl. Het materiaal is kleurecht en kan dan ook niet verkleuren. Quaryl is duurzaam, tijdloos, warm en plastisch. Het materiaal is 100% recyclebaar en een milieuvriendelijke keuze.

Kalk en vuil kunnen zich nauwelijks hechten aan het oppervlak, waardoor een permanente glans blijft. Quaryl producten zijn, net als acryl producten, slipvast, wat een goed gevoel van veiligheid geeft. Een andere materiaaleigenschap is het hoge isolerende vermogen – waardoor het qua voelbaarheid vergelijkbaar is met warm natuursteen.

Verschil tussen quaryl en acryl

Er zijn niet een heleboel verschillen tussen quaryl en acryl. De grootste verschillen zijn  dat quaryl volledig recyclebaar is en wanneer er wel krassen in het bad komen, dit moeilijker te herstellen is bij quaryl dan bij acryl.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen