Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Energieverbruik en Kostenanalyse van Sunshower: Alles wat je moet weten

  Melwin

  Geschreven door:  Melwin Kooistra

  24 april 2024

  Bewerkt op: 24 april 2024 11:44

  De vaste lasten (met name de energie- en gasprijzen) rijzen tegenwoordig de pan uit. Het is dan ook logisch dat veel mensen in eerste instantie niet een Sunshower willen aanschaffen in verband met angst voor eventuele hoge gebruikskosten. Dit is alleen helemaal niet het geval. In deze blog lees je wat nou echt de reële gebruikskosten zijn, en hoe deze tot stand komen. 

  Sunshower, een Nederlands bedrijf van afkomst, heeft zelf een uitgebreide berekening gemaakt waarin zij aantonen dat het energieverbruik van een Sunshower gelijk is aan het energieverbruik van een waterkoker. Wanneer de aangeraden doseringen worden aangehouden komt dit per persoon neer op een totaalbedrag van minder dan 12 euro per jaar. Bij een gezin van vier personen zouden de kosten dus kunnen oplopen tot maximaal 50 euro per jaar.

  De reden voor het lage energieverbruik van een Sunshower? De gebruikersduur. Je gebruikt een Sunshower niet vaak (gemiddeld 3 maal per week) en daarmee verbruik je dus simpelweg niet heel veel stroom.

  Dus, twijfelde jij over de aanschaf van een Sunshower vanwege eventuele hoge kosten. Of was jij gewoon benieuwd naar het energieverbruik van dit product? Dan hoop ik dat ik je met deze blog en video goed heb kunnen helpen.

  Productenvergelijker 0
  Openen