Hoogte uitloop in cm

tot

Diepte uitloop in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Aantal grepen
Met koude start
Hoogte kraan in cm

tot

Grohe opbouw wastafelkranen

Ben je op zoek naar een opbouw wastafelkraan van Grohe? Dan zit je goed bij BadkamerXXL. Er is de keuze uit verschillende soorten en maten. De Grohe opbouw wastafelkranen worden gemonteerd op de wastafel en in het geval van een waskom, op het topblad. Grohe heeft alle opbouw kranen voorzien van moderne en duurzame functies, zodat de kraan beschikt over een kwalitatief design.

...

Lees meer informatie en advies over Grohe opbouw wastafelkraan

70 Artikelen
Filters

Advies over Grohe opbouw wastafelkraan

Afmetingen uitloop van de Grohe opbouw wastafelkranen

Opbouw wastafelkranen van Grohe zijn leverbaar in verschillende maten. Deze maten zijn lage, middel en hoge uitloop. Bij een lage heeft de uitloop een lengte tot 12 cm. Bij een middel is dat vanaf 12 tot 20 cm. En bij een hoge uitloop is beschikt de uitloop over een lengte van ten minste 20 cm.

Grohe opbouw wastafelkraan: verschillende vormen van de uitloop

De opbouw kranen van Grohe zijn leverbaar in verschillende vormen. De vormen hebben betrekking op de vorm van de uitloop van de opbouw wastafelkraan. Elke uitloop is uniek en beschikt over een bepaalde vorm. Hieronder worden de verschillende uitlopen kort toegelicht:

C-uitloop

Een C-uitloop beschikt over een halfe cirkel aan de bovenkant van de uitloop. De uitloop gaat eerst recht omhoog, daarna maakt de uitloop een halfe cirkel. Deze vorm is van toepassing bij middel uitlopen.

L-uitloop

Wanneer een opbouwkraan een L-uitloop heeft, zit de leiding horizontaal aan de wastafel gemonteerd. Aan de bovenkant van deze leiding zit de uitloop verticaal vast. De verbinding tussen de leiding en de uitloop is een hoek van 90 graden en is van toepassing bij lage en hoge uitlopen. 

L-uitloop met een gebogen einde

Bij deze vorm zitten de leiding en de uitloop met een hoek van 90 graden aan elkaar vast en is het einde van de uitloop naar schuin naar beneden gebogen. De L-uitloop met een gebogen einde is van toepassing bij kranen met een lage uitloop.

U-uitloop

Een kraan met een U-uitloop beschikt over twee kleine bogen aan de bovenkant van de uitloop. Kranen met een U-uitloop zijn één van de nieuwste uitlopen en zijn zeer moderne opbouw kranen. Kranen met deze uitloop zijn van toepassing bij een middel uitloop.

Rechte schuine uitloop

In dit geval zit de horizontale uitloop vast aan de leiding die schuin omhoog staat. Kranen met de rechte schuine uitloop zijn de populairste en hebben een lage uitloop.

Gebogen schuine uitloop

Een opbouwwastafelkraan van Grohe met een gebogen schuine uitloop is tegenovergesteld met een rechte schuine uitloop. In het geval van een gebogen schuine uitloop staat de leiding waar de uitloop aan verbonden is verticaal op de wastafel. De uitloop loopt schuin naar beneden. Kranen met deze vorm beschikken over een lage uitloop.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen