Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met opzet waskom of opzetwastafel

Opzoek naar een badkamermeubel met een waskom? Dat kan bij BadkamerXXL, waar er gekozen kan worden uit verschillende soorten waskommen. Een waskom wordt gemonteerd op het topblad en omdat ze net even een andere uitstraling geven dan een wastafel zijn ze een echte eye-catcher in de badkamer.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met waskom

23 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met waskom

Badkamermeubel 100cm: welke wastafel?

De badkamermeubels in 100 cm van BadkamerXXL kunnen uit verschillende variaties bestaan wat betreft de wastafel. Je kan kiezen uit een enkele of dubbele vaste wastafel, een opbouwwastafel, een enkele waskom of dubbele waskom en zonder wastafel. Een vaste wastafel is gevestigd in de badkamermeubel en een opbouwwastafel is gevestigd op de badkamermeubel. Bij een vaste wastafel en een opbouwwastafel kan je onder andere kiezen voor een keramische uitvoering of een betonnen uitvoering. Een waskom is net als een opbouwwastafel op de badkamermeubel gevestigd. Ook is er de keuze uit een enkele of dubbele waskom. Zoals al doet vermoeden is bij een enkele waskom één waskom op de badkamermeubel gevestigd en bij een dubbele worden er twee waskommen gevestigd op de badkamermeubel.

Badmeubel 100cm zonder kraangat of met 1 of 2 kraangaten?

Er zijn badkamermeubels in 100 cm die niet over één, maar over twee kraangaten beschikken. Ook zijn er badkamermeubels zonder kraangaten. Bij BadkamerXXL kun je kiezen voor twee kraangaten vanaf een breedte van 100 cm. Wanneer je kiest voor één of twee kraangaten worden deze voor de levering aan de badkamermeubel gemonteerd. Het voordeel van een badkamermeubel zonder kraangat is dat er meer opbergruimte ontstaat in de onderkast. Als er één of twee kraangaten zijn gemonteerd aan de onderkast neemt dat namelijk ruimte in beslag in de onderkast.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen