Diepte in cm

tot

Aantal kraangaten
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met mat witte onderkast of mat witte wastafel

Elke dag maak je meerdere bezoekjes aan de badkamer. Een badkamermeubel kun je gebruiken om spullen op te bergen en ook om jezelf te wassen met behulp van de wastafel. BadkamerXXL beschikt over verschillende badkamermeubels met mat witte onderkast. Deze badkamermeubels zijn zeer populair en kunnen van de nodige aanpassingen worden voorzien zodat deze badmeubel past bij de stijl die jij wilt.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een mat witte onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Mat wit

76 Artikelen
Filters

Advies over Mat wit

Badkamermeubel mat wit: breedte- en dieptematen

De badkamermeubels met een mat witte onderkast zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je uit verschillende breedte- en diepte maten kiezen. Wanneer je op zoek bent naar een smalle badkamermeubel kun je het beste kiezen voor de maten 60, 70, 80 of 90 cm. Bij deze wastafelmeubels is er de optie om te kiezen uit één kraangat of zonder kraangat. Heb je liever een badkamermeubel met twee kraangaten? Dan zijn de breedtematen 100, 120, 140, 160 en 180 cm meer geschikt. Vanaf 120 cm kun je bij alle badmeubels ook kiezen voor twee kraangaten, bij 100 cm is dat bij een enkele het geval. De breedste maten bij BadkamerXXL zijn 140, 160 en 180 cm. Bij deze maten kun je niet kiezen voor één kraangat maar alleen uit twee kraangaten of zonder kraangaten.

De verschillende diepte maten van de wastafels waaruit gekozen kan worden, kunnen worden onderverdeeld in ondiep en diep. Een wastafel met een diepte van ongeveer 40 cm behoort tot de ondiepe maat. Wanneer de diepte maat zich tussen 45 en 55 cm bevindt behoort deze afmeting tot de diepe wastafel. 

Verschil mat wit en hoogglans wit

BadkamerXXL beschikt over badkamermeubels met mat witte onderkast en een hoogglans witte onderkast. Ondanks dat beide kleuren wit zijn, zijn er wel degelijk verschillen tussen beide kleuren. Het belangrijkste verschil is dat vingerafdrukken en vette plekken beter zichtbaar worden bij een hoogglans witte oppervlak. Dit heeft als resultaat dat een hoogglans witte onderkast vaker schoongemaakt moet worden. Bij een mat witte onderkast zijn vingerafdrukken en vette plekken minder goed zichtbaar. Een ander verschil is dat hoogglans wit meer glinsterd en meer licht weerkaatst. Deze kleur maakt door de lichte uitstraling de badkamer groter. Ondanks deze verschillen zijn beide kleuren vaak te vinden in de badkamer. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen