Diepte in cm

tot

Aantal kraangaten
Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met taupe onderkast

Een badkamermeubel met een taupe onderkast heeft een antieke en krijtachtige uitstraling. Bij BadkamerXXL kun je kiezen uit verschillende soorten badkamermeubels met een taupe onderkast. Zo zijn er verschillende breedte- en dieptematen en zijn er in de meeste gevallen keuzeopties voor het aantal kraangaten of het type spiegel/spiegelkast. De badkamermeubes in taupe zijn afkomstig van de merken Blinq en Ink.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een taupe onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Taupe badmeubel

43 Artikelen
Filters

Advies over Taupe badmeubel

Badkamermeubel taupe: verschillende merken

Een badkamermeubel met tuape onderkast is afkomstig van de merken Blinq en Ink. Bij de badkamermeubels van beide merken zijn bepaalde kenmerken en keuzeopties die van belang zijn voor een badkamermeubel met taupe onderkast. Deze kenmerken en keuzopties zullen per merk hieronder worden toegelicht:

Er is één serie badkamermeubel in taupe bij het merk Blinq. Deze serie, de Blinq City, bestaat weer uit verschillende uitvoeringen. De beschikbare uitvoeringen zijn afhankelijk van de breedtemaat en het aantal kraangaten. De breedtematen zijn 60, 80, 100 en 120 cm. De keuze voor het aantal kraangaten is afhankelijk van de breedtematen. Bij de breedtematen 60 en 80 cm is de optie 'twee kraangaten' namelijk niet beschikbaar. Hier is de keuze voor één kraangat of zonder kraangat. De opties één kraangat, twee kraangaten en zonder kraangat zijn beschikbaar bij 100 cm. Wanneer je de breedste badkamermeubel met taupe onderkast van Blinq wil, in dit geval 120 cm, kan deze met twee kraangaten of zonder kraangaten geleverd worden.

Het merk Ink beschikt over meerdere series. Elke serie is in minimaal twee breedtematen beschikbaar. Verder kun je kiezen voor één kraangat of zonder kraangat bij de breedtematen 60, 70, 80 en 90 cm. Ondanks dat dit de smalste badkamermeubels in taupe zijn, bieden ze zeer veel opbergruimte. Iets bredere afmetingen, en ook de populairste breedtematen, zijn 100 en 120 cm. De badkamermeubels in taupe met een breedte van 100 cm kunnen geleverd worden met één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat. Bij de meeste badkamermeubels met 120 cm als afmeting is dit ook het geval. Alleen kan een enkele met twee kraangaten of zonder kraangat geleverd worden en niet met één kraangat. De breedste afmetingen bij Ink badkamermeubels in taupe zijn 140, 160 en 180 cm. Met deze afmetingen heb je absoluut genoeg opbergruimte en ook genoeg ruimte voor de wastafel. Bij deze afmetingen kan een badkamermeubel geleverd worden met twee kraangaten of zonder kraangat.

Voor welk merk je ook kiest, een badkamermeubel in taupe zal zijn antieke en krijtachtige uitstraling behouden. Ondanks dat, is er tussen beide merken een verschil in de kleur taupe. Bij het merk Blinq is de kleur hoogglans taupe en bij Ink is dat mat taupe. Hoogglans taupe heeft een wat strakkere en modernere look dan mat taupe. Ook is mat taupe iets donkerder dan hoogglans taupe.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen