Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Black Friday extravaganza

    Black Friday extravaganza

     

     

     

     

    Het is nog maar helemaal de vraag hoe het komende feestseizoen er dit jaar uit gaat zien. Zullen de omstandigheden het ons toelaten Sinterklaas, kerst en oud en nieuw met vrienden en familie te vieren? Het zal nog spannend worden en wij worden af en toe een beetje moedeloos van het slepende karakter van deze pandemie. Daar zullen we niet alleen in zijn... Dus wij zeggen: tijd om jezelf eens te verwennen met een ouderwetse Black Friday shopping spree. TREAT YO SELF!

     

    Preach. Behalve dan dat het geen dag meer is, maar inmiddels een hele, glorieuze week met prachtige aanbiedingen. Hier is een greep uit het fabuleuze aanbod:

     

    Lichtblauwe opzetwastafel van Bewonen Colour Line met matzwarte wastafelkraan
    Wit hangtoilet van Bewonen Nadine


    Zo shop je bijvoorbeeld een supertrendy, gekleurde opzetwastafel van Bewonen, uit de nieuwe Colour Line, met 20% korting. En is het tijd voor een nieuw, fris hangtoilet? Grijp dan nu je kans en scoor het Nadine-toilet van Bewonen met 40% (!) korting.

    Bewonen Alento handdoekradiator in mat zwart
    Solid Surface vrijstaand bad van Bewonen


    Ook heel fijn: als het inmiddels frisjes begint te worden in jouw badkamer, dan heb je nu een koopje aan een handdoekradiator uit de Alento-serie van Bewonen. En als je dan toch bezig bent, profiteer dan meteen ook nog even van 40% korting op een spiksplinternieuw vrijstaand bad (van Solid Surface) van Blinq.

    But wait, there is more! Op onze Black Friday actiepagina vind je een overzicht van alle acties die we dit jaar voor je hebben weten samen te stellen.

    Shoppen maar!

     

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen