Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5574 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5574 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, maandag in huis

  5574 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Black Friday is here!

  Black Friday is here!


  Kijk jij ook altijd zo uit naar Black Friday? En spaar je alles wat je vanaf ongeveer half september wilt kopen op om dan die laatste vrijdag van november helemaal los te gaan met je creditcard? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want wij zijn lekker alvast begonnen met onze Black Friday-week.

  Zo maken we toch nog iets van 2020… 

  Ook dit jaar hebben we weer een aantal superleuke en vooral verleidelijke aanbiedingen voor je weten te regelen. We hebben kortingsaanbiedingen tot wel 50%, cashback acties en een win-actie met als prijs een prachtige ronde spiegel van Bewonen. Op onze actiepagina zie je een overzicht van alle voordelen die je deze week bij ons kunt scoren.

  Enkele voorbeelden van acties...

  Banner maandactie korting Luca Sanitair1.jpg

  Eén van de acties die we voor jullie hebben lopen deze Black Friday week, is een mooie korting van maar liefst 50% op geselecteerde baden van Luca Sanitair. Wees er wel snel bij, want op is op!


  Nog zo'n dikke korting geven we op de inbouw doucheset van Hotbath in de kleur matzwart - dat is een korting van maar liefst 42%. Als je toch al van plan was om je badkamer om te toveren naar een wellness-oase, begin dan goed en scoor deze prachtige douche.

  Banner maandactie korting Hotbath inbouw doucheset1.jpg


  En zo zijn er nog meer spectaculaire acties. Shoppen maar!

  Black Friday BadkamerXXL.jpg

  Productenvergelijker 0
  Openen