Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  DIY: 8 ideeën om zelf toiletrolhouders te maken

  DIY: 8 ideeën om zelf toiletrolhouders te maken

  Toiletpapier altijd bij de hand

  Momenteel lees je regelmatig dat er een run is op toiletpapier. Of je hebt met je eigen ogen gezien dat de schappen met toiletpapier in de supermarkt leeg zijn. Ten eerste willen wij benadrukken; neem niet alles mee. Het is niet nodig. Laat genoeg achter voor anderen. Zo kunnen we allemaal met een gerust hart naar het toilet en hoeft niemand mis te grijpen. Niet in de winkel en niet tijdens een toiletbezoek.

  Mocht je wel met een enorme voorraad toiletpapier zitten? Of gewoon wat leuke inspiratie nodig hebben voor het opruimen van je wcpapier? Dan laten we je in deze blog een aantal leuke manieren zien om je toiletpapier op te bergen. Het meeste kan je ook nog eens zelf maken. Zo vul jij je quarantaine-dagen deze week wel! 

  Heb je zelf nog leuke DIY tips voor in het toilet? Laat het ons weten! 

   

  Wcrolhouder van takken.jpg

  Verzamel tijdens je quarantaine wandeling een paar mooie takken. Je kunt natuurlijk ook even kijken wat er in de tuin ligt. Steek de stok door de toiletrol en hang hem op. 

  Je kunt ook twee touwtjes aan de stok bevestigen om hem op te hangen. Verderop in deze blog zie je hoe je dat doet.

   

  Misschien heb je nog een macramé fruit/groente tas liggen die je niet gebruikt. Je tovert hem eenvoudig om tot toiletrolhouder! 

  Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met (macramé)touw en zelf een mooie houder haken. 

  Macrame toiletrol houder.jpg

   

  Pegboard toiletrolhouder.jpg

  Het pegboard zien we al veel in het interieur. Maar in het toilet hebben wij hem nog niet vaak voorbij zien komen. Terwijl dit eigenlijk een heel goed idee is! 

  Je neemt een stuk hout, bevestigd hier een aantal ronde stokken aan en voila, je hebt je eigen pegboard toiletrolhouder gemaakt!

   

  Ben je handig met de naaimachine? Dan is dit een klusje die je zo geklaard hebt. Met een restje stof naai je namelijk dit handig opbergzakje. 

  Je bepaald zelf hoeveel opbergzakken je wilt maken, afhankelijk van de lengte van de stof. Touwtje aan de bovenkant en klaar is je opbergzak!

  Toiletrolhouder van stof.jpg

   

  DIYToiletPaperHolder10(pp_w730_h989).jpg

  Dit is een kleine (strakke) variant op de toiletrolhouder van een stok.

  Bij deze houder wordt er namelijk gebruik gemaakt van een houten stok. De stok in dit voorbeeld is hol. Zo kan je eenvoudig een touwtje of leertje door het hout steken en maak je eenvoudig een toiletrolhouder.

  Je kunt ook in de uiteinden van de stok een gaatje boren en hier het touwtje doorheen steken. 

  Bron

   

  Een simpele, snelle en mooie oplossing blijft de mand. Kies een mooie mand uit. Waarschijnlijk heb je in huis nog wel ergens iets staan wat je hier voor kunt gebruiken. Leg hier je voorraad aan toiletrollen in (of in ieder geval een deel ervan) en klaar! Het is handig en staat ook gewoon leuk. 

  Bron

  Mand met toiletrollen.jpg

   

  skateboard wcrol houder.jpg

  Voor de skaters onder ons! Kijk eens in de garage of op zolder. Misschien ligt je oude skateboard er nog wel. Maak het bord schoon. Verf het eventueel en verwijder natuurlijk de wieltjes. 

  Op de plek waar de wieltjes zaten, maak je een bevestiging voor de toiletrol en klaar is je stoere toiletrolhouder!

   

   

  Je ziet de leertjes vaak in het interieur terugkomen op kasten als handgreep. Maar je kunt er zo veel meer mee doen. 

  Wat dacht je van deze: bevestig twee leertjes op de juiste afstand. Stok met toiletrol er door en klaar! Je kunt de leertjes vlak bij elkaar plaatsen zodat er 1 rol tussen kan. Maar als je de ruimte hebt, kan je ook meerdere rollen naast elkaar op de stok rijgen. Zo heb je een toiletrolhouder en voorraad in 1.

  Bron

  leren toiletrolhouder.jpg

  Productenvergelijker 0
  Openen