Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Inspiratie en verrassingen op de vtwonen & Designbeurs 2017

    Inspiratie en verrassingen op de vtwonen & Designbeurs 2017

    Afgelopen week was de vtwonen & Designbeurs in de Rai Amsterdam. Een evenement waar ik elk jaar graag kom en ook dit jaar weer ontzettend veel mooi dingen voorbij heb zien komen.

    We waren er vroeg, 10 uur gingen de deuren open en konden wij als één van de eersten naar binnen. Ondanks dat het erg druk leek bij de ingang verspreidde iedereen zich direct en konden wij heerlijk rustig de beurs over.

    vtwonen huis

    Het vtwonen huis was ook dit jaar weer, zoals altijd, om door een ringetje te halen. Ik verbaas me er altijd over wat ze voor moois neer kunnen zetten voor slechts 1 week. Het vtwonen huis bestond uit 8 stijlkamers die door middel van een grote hal met elkaar werden verbonden. Het eerste wat mij op viel waren de planten, véél planten! De sfeer die het vtwonen huis uitstraalde was boho chiq met veel groen en lichte kleuren. Door de toevoeging van warme elementen en industriële eyecatchers was dit echt mijn favoriet.

    Neerploffen op de heerlijke plofbank

    De grote woonkamer straalde rust en warmte uit. Door de mooie combinatie van lichte kleuren, groentinten en zwarte accenten kreeg de hele kamer een stoere touch. Met als absolute eyecatcher de zwarte industriële deuren. Erg leuk dat de moderne meubels worden afgewisseld met retro stoelen en klassieke tafeltjes.

    Tiny House

    Hoe ga je slim om met een kleine woonruimte? Daar weet vtwonen wel raad mee. Want in het tiny house was gedacht aan alle gemakken en functionaliteiten die je je kunt wensen. In een ruimte van slechts 5 bij 7 meter waren slimme oplossingen bedacht om te slapen, koken, douchen, studeren en nog veel meer!

    De keuken in het Tiny House was voorzien van koperen kranen en een koperen ophangsysteem. Ze ziet deze kleur weer steeds vaker terugkomen in huis. De deurtjes van de keuken waren voorzien van leren hengels. Door de cognackleur kwam dit heel mooi tot zijn recht in combinatie met de koperen kranen. De combinatie met grijze deurtjes vond ik verrassend leuk! En onvoorstelbaar dat dit ook gewoon in de kleine ruimte past!

    Stoere kinderkamer waar je U tegen zegt

    Een stoere slaapkamer met een bok, ringen om in te hangen en heel veel stoer speelgoed om mee te spelen. Door de mega grote foto krijgt de kamer een hele persoonlijke touch. De kleuren die gebruikt zijn in deze kamer waren voornamelijk donkerblauw en legergroen. De lambrisering krijgt een extra touch door de rode streep die erboven is geschilderd. Deze rode kleur komt ook weer terug in verschillende accessoires. Door te kiezen voor een bepaald kleurenpallet zorg je er voor dat de slaapkamer één geheel wordt. Dat zie je hier heel  duidelijk terug. De oude kistjes aan de muur hebben een tweede leven gekregen. Met een likje verf zijn het ideale kastjes om je mooiste speelgoed en vondsten neer te zetten.

    Pronken aan de muur

    Aan de muur hingen verschillende rekjes bij elkaar aan de muur. Door ze af en toe op de kop op te hangen krijg je een leuke afwisseling. Een leuke manier om je planten neer te zetten (of op te hangen)!

    Landelijk wonen

    Richting de kerst mogen we weer los met prachtige kransen. Heerlijk geuren eucalyptus en pistacheblad kwam ons tegemoet in de stand van Wonen Landelijke stijl. Prachtig in hun eenvoud, deze sobere krans en prachtige toef. En ook nog makkelijk zelf te maken. Een leuk klusjes voor de herfstvakantie.

    Ariadne At Home

    Ariadne At Home had een fantastisch mooie stand neergezet. Bij binnenkomst rook het heerlijk naar allerlei bloemen en eucalyptus. In de keuken stond een meters lange tafel met allerlei verschillende stoeltjes. Twee grote schuifdeuren bracht ons naar het zitgedeelte. Hier stond een heerlijke bank waar je even neer kon ploffen en bij kon komen van het rondstruinen. Naturel tinten met gele, groene en grijze accenten zorgden er voor dat het een zacht en warme ruimte was. Wat mij betreft samen met het vtwonen huis absoluut de mooiste stand.

    Mooi gedekte tafels

    Kijk jij ook zo uit naar de kerstperiode? We mogen dan weer massaal uitpakken met het dekken van de tafel. Op de beurs stond een eettafel waar aan alles was gedacht. Een tafelkleed van een zacht roze kleur, prachtig servies en door de kaartjes van geschept papier weet je direct waar je kunt gaan zitten. Natuurlijk kunnen kaarsen niet ontbreken en ook lag er veel groen op tafel. Prachtige wijnglazen van zwart glas en bontjes op de stoelen zodat je lekker warm kunt zitten. Als dat geen geslaagd kerstdiner wordt..!

    Minimalistisch

    Je moet er van houden… en je moet het kunnen. Want mezelf kennende zet ik al gauw meer spullen neer. Maar stijlvol was deze stand wel! De nis is iets wat ik ga onthouden voor in de badkamer.

    Droomslaapkamer

    Karwei heeft uitgepakt dit jaar. Vorig jaar was de stand van Karwei erg donker en persoonlijk sprak mij dat niet aan. Maar dit jaar was de het een hele mooie wisselwerking tussen lichte ruimtes en slaapkamers waarin kurk de overhand had. De monochrome slaapkamer was echt een trekpleister. Iedereen stond er om heen te drommen. De vloer en het opstapje van underlayment, het bad op pallets, fijne kleedjes, het ontzettend stoere behang… en dat in combinatie met de beige gordijnen en wandkleed. Echt heel sterk neergezet. De zwart accessoires maken de slaapkamer tot een stoere cityloft met industriële accenten.

    Stijlkamers

    In samenwerking met WOWN hebben &Suus, Zilverblauw en Binti Home 3 prachtige collecties ontworpen. Door de krachten te bundelen heeft dit splinternieuwe merk in samenwerking met de drie interieurbloggers iets prachtigs neergezet. Persoonlijke favoriet? De kamer van Binti Home, op rechts. De linker foto is van &Suus en de middels is ontworpen door Zilverblauw. De collectie van &Suus en Zilverblauw sluiten wel heel goed aan op de kleur van het jaar: Heartwood! Heartwood heeft een subtiele roze toon. En is heel goed met verschillende kleuren en stijlen te combineren. Van diverse groentinten tot koele blauwtinten. Iedere kleurencombinatie zorgt weer voor een totaal andere sfeer. Maar…daar over later meer!

     

     Zo veel verschillende badkamers

    En natuurlijk waren er ook ontzettend veel badkamers te bewonderen op de vtwonen & Design beurs. Van baden die compleet voorzien waren van een koperkleur tot moderne en strakke badkamers. Veel baden waren gemaakt van Solid Surface. Als je het mij vraagt echt een prachtig materiaal en het voelt heerlijk zacht.

    Veel badkamers waren voorzien van glad gestucte muren. Door achter het bad een muurtje te betegelen creeër je een mooi effect. De koperen tegels hieronder zijn daar een voorbeeld van. Gewaagd… maar hier wil je toch badderen!

    In de monochrome badkamer was juist de hele badkamer betegeld. Zowel op de vloer als op de muur zaten kleine vierkante tegeltjes. en het vierkante bad is iets wat je niet vaak ziet. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

    Welke badkamer is jouw favoriet? Scroll nog eens door de sfeerplaatjes en laat je inspireren!

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen