Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  De voordelen van keramische houtlook tegels

  De voordelen van keramische houtlook tegels

  Tegels komen in vele soorten en maten. Decor-, mozaïek-, wand-, vloertegels we hebben het allemaal. Uit al deze keuze gaan we vandaag één soort tegel in het zonnetje zetten. Dat is de keramische tegel met houtlook. Een tegel die op meer plekken kan worden gebruikt dan alleen in de badkamer. Maar dat is lang niet zijn enige kwaliteit. 

  Waarom zou je voor keramische houtlook tegels kiezen?

  Keramiek wordt gemaakt van opgegraven klei. Vervolgens wordt er water bijgevoegd om het bewerkbaar te maken. Hierna gaat het kleiwerk voor de eerste keer de oven in om het te verharden. Dan krijgt het een glazuur laagje en gaat het voor de tweede keer de oven in. Keramiek onderscheid zich door de duurzaamheid en gaat daarom heel lang mee. Dit komt door de:

  • Kleurvastheid
  • Hittebestendigheid
  • Slijtvastheid 
  • Bestendigheid tegen chemicaliën 

  Ondanks dat het op hout lijkt geniet je wel van de voordelen van keramiek. Daarnaast is het door het gladde oppervlak ook nog eens makkelijk schoon te houden. Bij sommige tegels is het ook mogelijk om er vloerverwarming onder te plaatsen. Je kan het keramisch parket met houtlook plaatsen op zowel de vloer als de wand. Hiernaast is de tegel ook prima te gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer of keuken. 

  EnergieKer Padouk - Nut
  EnergieKer Padouk - White

  De beste kwaliteit

  BadkamerXXL heeft alleen maar eerste keus keramisch parket tegels met houtlook in het assortiment. Dit zijn tegels van het hoogste kwaliteit. Keramiek is goed op gewassen tegen schoonmaakmiddelen en chemische producten. Deze tegels worden gekeurd op hun grootte en het oppervlaktestructuur. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar kleur, vlakheid en homogeniteit. Daarnaast voldoen ze allemaal aan het CE-keurmerk. Dus als je opzoek bent naar kwaliteit dan zit je hier gegarandeerd goed! 

  EnergieKer Woodbreak - Ebony

  Welke topmerken zitten in ons assortiment?

  Tot op het heden zijn er drie merken beschikbaar in ons assortiment keramische parket. Dat zijn:

  • Cifre
  • EnergieKer
  • Artistica Due 

  Cifre is afkomstig uit Spanje, EnergieKer en Artistica Due komen uit Italië. Onderling hebben zij al tientallen jaren ervaring in de keramiekindustrie opgebouwd. Kwaliteit en innovatie staat bij alle drie de merken hoog in het vaandel. Evenzeer als klantenservice, er wordt geluisterd naar de wensen en behoeftes van de consument. Naast dat ze allemaal het beste product willen neerzetten, zijn ze ook goed bezig met het milieu. Er worden warmte kracht systemen ingezet om tegelijk warmte en energie op te wekken. Maar natuurlijk wordt er ook gedaan in recycling.  

  Cifre Nordik - Walnut


  Kortom, ben je op zoek naar een tegel die makkelijk te onderhouden, kleurvast, hittebestendig en nog veel meer is? Zoek dan niet verder! Voor het volledige aanbod aan keramisch parket ben je bij BadkamerXXL aan het goeie adres.  

  cifre-logo.png
  energieker-logo.jpeg
  artistica-due-logo.jpeg

  Productenvergelijker 0
  Openen