Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5572 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5572 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5572 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Wat betekent het Kiwa keurmerk?

    Wat betekent het Kiwa keurmerk?

    Kiwa is een organisatie die producten en diensten test, zoals de industriële en huishoudelijke waterinstallaties bijvoorbeeld. Deze waterinstallaties moeten voldoen aan bepaalde eisen om over het Kiwa-keurmerk te beschikken. De eisen zijn in brede zin:

    • De waterinstallaties moeten voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid.
    • Het productieproces moet voldoen aan kwaliteitsbeheersing.

    Er wordt voor de Kiwa-keurmerk eisen bijvoorbeeld gekeken naar de aansluitingen van kranen, kwaliteit van de douchekoppen en handdouches, afsluiters van kranen, mengkranen en terugstroombeveiliging en andere duurzame eigenschappen van kranen.

    Wanneer de waterinstallatie die wordt getest voor een Kiwa-keurmerk met drinkwater te maken heeft, worden er ook nog wettelijke hygiënische aspecten beoordeeld. Dit betreft de invloed van de drinkwater aftappunten en de toegepaste materialen op de kwaliteit van het drinkwater. Voldoet een waterinstallatie of kraan aan alle deze eisen spreken we van een Kiwa Water Mark in plaatst van een Kiwa-keur.

    Productenvergelijker 0
    Openen