Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis*

5392 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5392 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5392 klanten geven ons een 9

    becommerce Gecertificeerde webwinkel

    Maak kennis met: By Goof

    Annagreet

    Geschreven door: Annagreet

    4 February 2022

    Maak kennis met: By Goof
    Reacties

    En daar was 'ie weer! Een nieuwe blog over één van de merken uit ons assortiment. Vandaag gaan we het hebben over By Goof, een huismerk van Jabostone. Jabostone is inmiddels al langer dan 10 jaar een tegelgroothandel met een uiteenlopend assortiment van tegels uit Italië, Spanje en Turkije. By Goof is ontstaan uit de wens vanuit Jabostone, om haar klanten meer te kunnen bieden dan enkel een product, namelijk een beleving en onderscheiding van trendy producten.

    Unieke producten met een bijzondere vormgeving

    By Goof biedt, naar onze mening, unieke producten aan voor een zeer betaalbare prijs. Het is een hip, eigentijds en eigenwijs merk, maar tegelijkertijd oer-hollands door de bijzondere vormgeving van de producten.

    Neem bijvoorbeeld de opzetwastafels. Deze zijn verkrijgbaar in twee series: Lorens en Mees Design. Alle wastafels hebben een vorm die je niet veel ziet in een 'klassieke' badkamer, namelijk ovaal, rond, rechthoekig, rechthoekig, cilinder en vierkant. Naast de unieke vormen kan je ze ook nog in kenmerkende kleuren krijgen. Past een groene of blauwe wastafel perfect bij jouw badkamer, By Goof got your back! 

    By Goof Mees Design opzetwastafel Groen
    By Goof Mees Design opzetwastafel blauw
    By Goof Mees Design opzetwastafel zwart

    Waar het begon met enkel tegels, is inmiddels het assortiment flink gegroeid en kun je alle kanten op met By Goof. Ook voor wastafels, baden, spiegels en een douche weet By Goof je te verrassen!

    'Uiteraard allemaal van de beste kwaliteit, daar kunt u van op aan met By Goof. No nonsense!' Attitude van By Goof.  

    Productenvergelijker 0
    Openen