Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Mooi merk: Regn

  Mooi merk: Regn


  Sindskort hebben we een nieuw merk in ons assortiment: Regn. Al weken zijn we enthousiast bezig met het toevoegen van hun producten – allemaal kranen – en nadenken hoe we dit prachtige merk het beste onder de aandacht kunnen brengen, want wij zijn er zelf razend enthousiast over. 

  Wat in ieder geval niet mag ontbreken is een blogje waarin we Regn even in de spotlight zetten. Dat doen we dus vandaag! 

  Wat Regn wat ons betreft zo krachtig maakt, is het feit dat ze hoogwaardige, eigentijdse kranen ontwerpen die allemaal eenvoudig vormgegeven zijn zodat ze in alle badkamerstijlen passen. De stijl is geïnspireerd op de Scandinavische levensfilosofie – clean, rustig, slim, no-nonsense. Het woord ‘Regn’ is dan ook simpelweg het Zweedse, Noorse en Deense woord voor ‘regen’. De slogan van het bedrijf – “Just loves water” vertelt je verder alles wat je weten wilt over de filosofie van dit bedrijf.

  Alle Regn kranen en accessoires zijn altijd verkrijgbaar in zes standaard maar trendy kleuren: chroom, gepolijst chroom, goud, rosé goud, matzwart en gun metal zwart. Zo weet je dus altijd zeker dat als je een mooie wastafelkraan van Regn spot, je er ook een bijpassende douchekraan bij kunt kopen. Of een bijpassende badkraan. Of bijpassende accessoires. Ook dit past bij de ‘geen gedoe’ attitude van Regn. 

  Uiteraard kun je de kleuren van de producten op de productpagina's bekijken, maar om je alvast een idee te geven, hebben we de wastafelkraan in alle kleuren op de foto gezet én gefilmd, zodat je goed kunt vergelijken.

  DSC05571.jpg
  DSC05569.jpg


  Benieuwd naar andere producten? Wat dacht je van een thermostatische badkraan met watervaluitloop? Chique, trendy, uitgerust met de fijne cool touch-technologie zodat je jezelf niet brandt en verder geen tierlantijnen. Of een speels vormgegeven handdouche waar je op de een of andere manier gewoon vrolijk van wordt. 

  10008CR.jpg
  15007CR.jpg

  Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan. Benieuwd naar de rest van hun producten? Bekijk hier het hele assortiment van Regn. Regn just loves water, we just love Regn!

  Productenvergelijker 0
  Openen