Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Mooi merk: Riho

  Mooi merk: Riho


  Het is alweer even geleden dat we een van onze favoriete merken onder de loep namen, dus vandaag besteden we wat aandacht aan Riho. Riho is een grootmeester op het gebied van sanitair. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en maakt tegenwoordig baden, thermae, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen, wastafelbladen, spiegels, badwanden, douchecabines, douchebakken en goten. Al sinds het prille begin zijn de kernwaarden van Riho ‘kwaliteit, service en betrouwbaarheid’ en dat merk je in alles.

  Riho heeft haar eigen fabrieken in Europa, waaronder een grote productielocatie inclusief hypermodern magazijn in Tsjechië. Er werken in heel Europa ongeveer 220 medewerkers, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije, bij het bedrijf.

  Asymmetrisch bad van Riho
  Inbouwbad met badwand van Riho


  Riho heeft een passie voor sanitair. Die zie je duidelijk terug in hun prachtig ontworpen ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen. Het bedrijf steekt veel tijd, geld en moeite in R&D en dat zorgt ervoor dat ze elk jaar weer unieke, originele en opvallende ontwerpen kunnen introduceren. Maar het gaat Riho niet alleen om mooi: badkamers moeten ook praktisch en leefbaar zijn. 

  Ook dit jaar kwam Riho weer met een aantal concepten en producten waar wij helemaal weg van waren, zoals de nieuwe matwitte acryl uitvoering van de vrijstaande baden en de nieuwe douchewandserie, Lucid. Deze serie heeft witte of matzwarte profielen met een stoer, urban uiterlijk; ideaal voor een industriële badkamer.

  Matwitte douchecabine van Riho
  Matzwarte douchecabine van Riho


  Er is één categorie waar Riho echt in uitblinkt, en dat zijn vrijstaande baden. De ontwerpers van Riho zijn begaafde kunstenaars met Solid Surface, getuige deze beauties:

  Vrijstaand bad met opbergvakken van Riho
  Vrijstaand bad van Solid Surface van Riho


  Ook enthousiast? Bekijk dan snel het hele assortiment van Riho, want er zitten nog veel meer van zulke juweeltjes tussen.  Productenvergelijker 0
  Openen