Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Ontdek de nieuwste producten van Sealskin

  Ontdek de nieuwste producten van Sealskin

  Ook Sealskin is druk bezig met het uitbreiden van het assortiment. En we kunnen je vertellen… Er zitten pareltjes tussen! De badkamer is een plek van comfort, genieten en welzijn en Sealskin vindt het belangrijk om deze plek zo comfortabel en eenvoudig mogelijk te maken.

  Om te beginnen: Wie is Sealskin? 

  Sealskin, gevestigd in Waalwijk, is een bedrijf dat al sinds 1754 actief is. Het bedrijf begon destijds als een lederhandel en toeleverancier van producten aan de (inter-)nationale schoenindustrie. Door de jaren heen verdween het leer en werd er plaats gemaakt voor kunststof, textiel, aluminium, glas en de schoenindustrie werd vervangen voor de sanitair branche. Zo ontstond Sealskin: producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie.

  Sealskin get wet Inc.
  Sealskin
  Sealskin Get Wet Hooked draaideur

  De nieuwe series 

  Inmiddels is het assortiment van Sealskin flink uitgebreid met prachtige nieuwe producten en series, welke op onze website terug te vinden zijn. We vertellen je meer over de noviteiten!

  Nieuwe baden  

  Sealskin heeft het aantal baden uitgebreid door onder andere de serie Rose  te vernieuwen. Voorheen bestond de serie namelijk alleen uit douchevloeren, maar sinds kort verkopen we ook baden uit deze serie. Daarnaast is het assortiment van Sealskin nog meer gegroeid, met de nieuwe series

  Sealskin Note Square
  Sealskin Easy
  Sealskin Senso Slimfit

  Nieuwe douches 

  Sealskin heeft niet alleen gedacht aan nieuwe baden, ook hebben ze nieuwe douchewanden, douchecabines, douchedeuren, badwanden en accessoires toegevoegd aan het assortiment. Hoe gaaf! 

  Sealskin Get Wet Hooked 

  Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Sealskin heeft een serie ontworpen met een handige, unieke vormgegeven uitsparing in het glas die gebruikt worden als handdoekhaak. Wij vinden het een ideale uitvinding! Je hoeft geen extra handdoekhaak te bevestigen in de badkamer en het is ook nog eens stijlvol

  Sealskin Get Wet Hooked douchecabine
  Sealskin Hooked pendeldeur
  Sealskin Get Wet Hooked

   

  Sealskin Get Wet Inc.

  Naast de serie Get Wet Hooked is ook de serie Sealskin Get Wet Inc. toegevoegd aan het assortiment. De stijlvolle serie bestaat uit douchedeuren, inloopdouches en toffe bijpassende accessoires die een tijdloze en industriële uitstraling creëren in de badkamer. Wij vinden het een prachtige toevoeging aan het assortiment en het staat ook nog eens erg stijlvol in je badkamer!

  Sealskin Get Wet Inc. schuifdeur
  Sealskin Get Wet douchemand
  Sealskin Get Wet Inc. inloopdouche

   

  Wij zijn erg enthousiast over de noviteiten van Sealskin. We vinden het een mooie en waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Bekijk ook eens de andere producten uit het assortiment van Sealskin. Het is zeker de moeite waard!

  Productenvergelijker 0
  Openen