Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Shop the look – Zwart en hout in de badkamer

    Shop the look – Zwart en hout in de badkamer

    Is het tijd voor een update van je badkamer? Met deze items gaat dit zeker lukken!

    Zwart en hout, een blijvertje

    Dat zwarte kranen een grote hit zijn wisten we al een tijdje. De mat zwarte kranen blijven een absolute favoriet. Ook de bijpassende badkameraccessoires weten moeiteloos hun weg te vinden naar jullie badkamer. Want zeg nou zelf, de combinatie van zwart sanitair, zwarte accenten in spiegels en meubels, gecombineerd met houten accenten zorgt gewoon voor een stoere, robuuste badkamer!

    Shop the look

    1: Blinq Memphis 2.0 doucheset
    Een stoere mat zwarte doucheset. Voorzien van handdouche en kantelbare hoofddouche.
    2: Bliss Submarine spiegel
    Zet de zwarte accenten ook door in de spiegel! Deze spiegel is 100 x 73 cm en voorzien van indirecte LED verlichting, sensorschakelaar & verwarming.
    3: Looox Wood Collection opbergplank
    De opbergplan van Looox is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en biedt genoeg opbergruimte voor je toiletartikelen.
    4: Wiesbaden Caral wastafelkraan
    Een mat zwarte wastafelkraan die perfect matcht bij de doucheset. Past deze niet bij je waskom? Er zijn meerdere zwarte wastafelkranen beschikbaar.
    5: Looox Wood Collection Stool eiken krukje
    Een stoer krukje mag niet ontbreken. Zo trek je makkelijk je schoenen uit of heb je een plek om je kleding neer te leggen tijdens het douchen. Het krukje met RVS frame en houten zitting doet bovendien ook heel goed dienst als bijzettafeltje.

    En tot slot wat groen

    In de badkamer van nu kan een mooie plant natuurlijk niet ontbreken. Er zijn heel veel planten die het heel goed doen in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Ben je nieuwsgierig welke planten het erg naar hun zin hebben in de badkamer? Lees dan eens de blog over planten in de badkamer. Hier vind je de 12 planten die je gerust in je badkamer neer kunt zetten.

    mat zwart in badkamer

    Productenvergelijker 0
    Openen