Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    TOP 5 – Fonteintjes voor de toiletruimte

    TOP 5 – Fonteintjes voor de toiletruimte

    De toiletruimte is in veel gevallen een kleine ruimte in huis. Naast het toilet is een fonteintje ook een essentieel onderdeel van de toiletruimte. Want er moet wel gelegenheid zijn om handen te wassen na een toiletbezoek.

    Er zijn fonteintjes in allerlei soorten en maten. Maar ongeacht welke je kiest, een fonteintje kenmerkt zich altijd door het compacte formaat. Want voor een normale wastafel is meestal geen plaats.

    In het assortiment fonteintjes heb je de keuze uit verschillende modellen. In deze blog nemen wij je mee naar onze TOP 5 fonteintjes. Benieuwd naar de rest van het fontein assortiment? In de webshop vind je ruim 400 verschillende fonteintjes voor je toilet.

    Top 5 – Fonteintjes voor je toilet

    1. Luca Wood Iris fonteinset met eiken onderstel

    Dit fonteintje, de Luca Wood Iris, is een prachtige combinatie tussen het strak witte composiet en een massief eiken onderstel. Het fonteinbakje kan je zo samenstellen dat deze perfect past bij de ruimte die je daar voor hebt gereserveerd. Je kunt er namelijk voor kiezen om een fonteintje met of zonder kraangaten te bestellen. Daarnaast is het bakje omkeerbaar, zodat je hem precies zo neer kunt zetten als jij wilt.

    Het eikenhouten onderstel geeft je de mogelijkheid om een extra rol toiletpapier neer te zetten. En dankzij de open gleuf hang je gemakkelijk een handdoekje op.

    Luca Wood Iris fonteinset met eiken onderstel

    2. Wiesbaden B-stone fontein hardsteen

    Het zwarte fonteintje  geeft je badkamer een natuurlijke uitstraling. Het fonteintje is gemaakt van natuurlijk hardsteen en is met de hand gemaakt. De kleur van de waskom is daarom uniek.

    Ga je voor all black in combinatie met een zwarte kraan? Of toch liever een kraan met een chroom finish? Het past bij deze wastafel allebei. Het sifon pas je gemakkelijk aan bij de stijl van de kraan, om het gehele plaatje compleet te maken. Een stoer fonteintje met een robuuste look.

    Wiesbaden B-stone fontein hardsteen

    3. Ideavit Solidmicro opzetkom

    Voor een frisse uitstraling in het toilet is deze Ideavit opzetkom een goede keuze. De strak gegoten kom staat prachtig op een stoere houten plank, of voor een moderne look op een badmeubel met een blad van beton. De kraan wordt naast de kom of in de muur geplaatst.

    De kleine maat van deze kom is uitermate geschikt als wastafel in het toilet. Wil je dezelfde look doortrekken in de badkamer, dan zijn deze, of soortgelijke kommen, ook verkrijgbaar in een grote maat.

    Ideavit Solidmicro opzetkom

    4. Thebalux Beton Fonteinmeubel

    Dit strakke model is van Thebaluxx. Een fonteinmeubel met een betonnen waskom. De onderkast, gemaakt van hout, sluit perfect aan bij de betonnen fontein. Het hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je je eigen fonteinmeubel samenstellen.

    De greeploze deurtjes sluiten gemakkelijk door middel van soft close en biedt genoeg ruimte voor toiletartikelen en een extra voorraad toiletpapier. De draairichting van het deurtje kan je zelf bepalen. Zo bepaal jij de meeste comfortabele indeling.

    Thebalux Beton Fonteinmeubel

    5. Blinq Onega hoekfontein halfrond

    Heb je niet veel ruimte in je toiletruimte? Dan is een ruimtebesparende hoekfontein misschien wel de oplossing voor jou toilet. Door het keramieken fonteintje in de hoek te plaatsen, bespaar je ruimte in het looppad en oogt het toilet bovendien ruimer.

    Er zijn verschillende vormen hoekfonteinen verkrijgbaar. Deze is halfrond, waardoor je hem gemakkelijk in de hoek plaatst, maar aan de voorkant is de ronde vorm goed zichtbaar. Combineer het fonteintje met een kraan en sifon naar keuze, om het helemaal naar eigen smaak in te delen.

    Blinq Onega hoekfontein halfrond

     

    Productenvergelijker 0
    Openen