Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Trend: mat zwarte badkamer accessoires

    Trend: mat zwarte badkamer accessoires

    Zwart is en blijft heel erg in trek in badkamers. Het is een rustige kleur, maar geeft toch weer een luxe uitstraling. Vooral met een accessoire hier en daar benadruk je dat heel mooi. Volledig zwarte badkamers zie je ook telkens vaker voorbij komen. Het enige probleem is dat je snel geneigd bent om je badruimte te donker in te richten met zwarte tegels, een zwart bad en ga zo maar door. Met kleine details in het zwart hou je het simpel en elegant

    Mat zwarte badkamer accessoires 


    Onder de verschillende glansgraden zwart zijn mat zwarte badkamer accessoires het populairst. Dit kunnen doucherekken, inbouw nissen, zeephouders en nog veel meer zijn. Mat straalt rust uit. Dit komt, omdat zonlicht wordt geabsorbeerd en niet gereflecteerd. Een ander groot voordeel is dat je vingerafdrukken en ongelijkheden minder snel gaat zien op een matte finish. Mat zwart is ook nog eens een trendy kleur die makkelijk te combineren is met meerdere stijlen. 

    Blinq Columbus Set - Mat Zwart

    Zwarte badkamer accessoires sets 

    Er is niks vervelender dan verschillende accessoires bestellen en dan bij binnenkomst erachter komen dat er kleurverschil in de producten zit. Wanneer je het eenmaal ziet kan je je oog er niet meer vanaf halen. Gelukkig hebben we bij BadkamerXXL mat zwarte toilet accessoires sets. Alles mooi in de zelfde tint en ook zeer stijlvol. Van het topmerk Hotbath tot ons eigen huismerk Blinq heb je ruime keuze uit accessoires van de beste kwaliteit. 

    Inspiratie tip: hout met zwarte badkamer accessoires 

    Je zou het misschien niet denken maar hout wordt constant populairder in de badkamer. "Maar dat gaat toch rotten?", dat is dus niet zo wanneer je houtlook producten gebruikt. Houtlook tegels lijken identiek op echt hout, maar zijn gemaakt van keramiek. En die kunnen wel zeker tegen water. Wanneer je die tegels combineert met accenten zwart zul je een verbaast zijn hoe goed het eruit zal zien.

    Cifre Colonial - Mat Marine


    Kortom met mat zwarte accessoires kan je alle kanten uit. De opties zijn eindeloos. Mocht je nou opzoek zijn naar meer inspiratie, neem dan snel een kijkje bij onze inspiratie badkamers

    Productenvergelijker 0
    Openen