Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Wat is Ceramic Plus?

  Wat is Ceramic Plus?

  Ceramic Plus is een, door Villeroy & Boch ontwikkeld, vuilafstotend laagje aan het oppervlak van keramiek. Ceramic Plus kan gezien worden als een beschermlaagje. Het handige snufje is veelal van toepassing bij wastafels en toiletten, welke meestal van keramiek zijn gemaakt.

  Waterbolletjes

  Ceramic Plus zorgt ervoor dat de waterdruppels die op het keramiek komen zich omvormen tot waterbolletjes. Deze waterbolletjes kunnen dan wegstromen terwijl ze vuil en andere viezigheden die aan het keramiek vastzitten meenemen. Hierdoor kunnen vuil en andere viezigheden dus moeilijker aan het oppervlak vast blijven zitten.

  Gemakkelijker schoon maken

  Doordat vuil en andere viezigheden zich niet meer makkelijk aan het materiaal kunnen vastbinden, is het toilet of de wasbak gemakkelijker schoon te maken. Een andere reden waarom Ceramic Plus gemakkelijk schoon te maken is omdat het materiaal bestand is tegen zuren en cosmetische en medicinale producten. Wanneer het keramiek naast Ceramic Plus ook nog over Ceratect beschikt, krijgt het ook een gladder oppervlak. Verder komen er niet snel krassen op Ceramic Plus. Door deze genoemde eigenschappen is Ceramic Plus een onderhoudsarm materiaal.

  Productenvergelijker 0
  Openen