Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douchecabines 80x80 cm

De minimale afmetingen voor een douchecabine zijn 80 x 80 cm. Hoewel een douchecabine vrijwel in iedere badkamer past, wordt voor deze afmetingen vaak gekozen wanneer er weinig ruimte in de badkamer is. Andere afmetingen voor douchecabines zijn 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 120 x 80 cm en tot slot 120 x 90 cm. De 80 x 80 cm douchecabine is een compacte cabine die, wanneer er voor glazen wanden zijn gekozen, toch een ruimtelijk gevoel kan geven.

...

Lees meer informatie en advies over 80x80 douchecabine

Advies over 80x80 douchecabine

De 80 x 80 cm douchecabine is verkrijgbaar in vierkante en kwartronde vorm, waarbij er kan worden gekozen voor een zij instap of hoek instap. Al onze douchecabines bestaan uit veiligheidsglas. Veiligheidsglas is niet alleen sterker, maar ook veiliger omdat mócht het glas stuk gaan, dan spat het uiteen in afgeronde stukjes, wat de kans op verwondingen vele malen kleiner maakt. Wanneer u voor een 80 x 80 cm douchecabine gaat kunt u kiezen uit twee verschillende diktematen van veiligheidsglas, namelijk 6 mm en 8 mm.

Bijna al onze 80 x 80 cm douchecabines zijn voorzien van een speciale antikalkbehandeling. Dit is een coating die vuilafstotend werkt en kalk voorkomt! Heb je meer ruimte voor een douchecabine? Dan raden we je aan om een maatje groter, namelijk de standaardmaat 90 x 90 cm, te bestellen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen