Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douchecabines met hoekinstap

Bij douchecabines kan worden gekozen voor een zij instap of een hoekinstap. Zij instappen zijn alleen verkrijgbaar bij de vierkante vorm douchecabine. Het is dan ook logisch dat de hoekinstap het meest populair is, omdat we de douchecabine hoekinstap terug zien bij zowel de vierkante vorm als de kwartronde- en vijfhoekige vorm. Vijfhoekige douchecabines hebben, net als kwartronde douchecabines, altijd een hoekinstap.

...

Lees meer informatie en advies over Douchecabine hoekinstap

38 Artikelen
Filters

Advies over Douchecabine hoekinstap

Normaliter zijn de cabines voorzien van een draaideur, maar bij enkele cabines met een hoekinstap kan ook worden gekozen voor een schuifdeur. Een hoekinstap is ontzettend handig wanneer er gebruik wordt gemaakt van andere elementen, zoals een ligbad of radiator, die naast de douchecabine worden geplaatst. Een ander voordeel van een hoekinstap is dat je meer ruimte hebt om de douche binnen te stappen.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Douchecabines met een hoekinstap hebben wij in verschillende maten, namelijk de compacte 80 x 80 cm, de standaard 90 x 90 cm en de ruime 100 x 100 cm. Een belangrijk element van een douchecabine is het type douchedeur. Bij een douchecabine met hoekinstap kun je kiezen uit een draaideur of een schuifdeur. De meest populaire deur is de draaideur. Draaideuren zijn praktisch en gemakkelijk schoon te maken. Het aantal draaideuren van de cabine hangt af van het merk en de serie. De schuifdeur schuift langs het vaste deel en is hierdoor ruimtebesparend. 

Douchecabine hoekinstap van veiligheidsglas

Al onze douchecabines zijn voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra dik en sterk. Mocht het breken, dan breekt het op een speciale manier in afgeronde stukjes. Hierdoor is de kans op verwondingen door scherpe glasscherven minimaal. Er kan worden gekozen voor een dikte van 6 mm of 8 mm veiligheidsglas. Veel van onze douchecabines met hoekinstap zijn voorzien van een antikalkbehandeling. Deze behandeling voorkomt kalkvorming en zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk van het glas verwijderd kan worden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen