Breedte/diameter douchekop in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Volumestroomklasse
Aantal straalsoorten handdouche
Wisselen straalsoort
Met wandhouder
Met doucheslang
Meedraaiende aansluiting
Met wateraansluiting

Grohe handdouches & douchekoppen

Duurzaam, stijlvol en modern. Dit zijn woorden die passen bij de douchekoppen van Grohe. Bij BadkamerXXL zijn de Grohe douchekoppen in verschillende soorten en maten leverbaar, ondanks dat elke douchekop duurzaam, stijlvol en modern is. 

...

Lees meer informatie en advies over Grohe handdouche

28 Artikelen
Filters

Advies over Grohe handdouche

Verschillende straalsoorten van de Grohe handdouche

Een Grohe handdouche kan beschikken over bepaalde straalsoorten. Zo kan het douchewater gelijdelijk uit alle straalgaten komen, of juist uit een gedeelte van de straalgaten komen. Bij BadkamerXXL kunnen de douchekoppen van Grohe beschikken over één, twee, drie of vier verschillende straalsoorten. Elke straalsoort beschikt over DreamSpray waarmee het douchewater optimaal over de straalgaten wordt verdeeld.

Duurzame Grohe douchekoppen

De Grohe handdouches worden ook wel gezien als duurzame douchekoppen. Dit komt onder andere door het lage waterverbruik en de waterspaarstand. Met een waterspaarstand kan niet in één keer het maximale water uit de douchekop stromen. Hierdoor wordt er over het algemeen minder water gebruikt en je wordt je meer bewust van het waterverbruik. 

Grohe douchekop: materiaal en uitstraling

De douchekoppen van Grohe zijn veelal gemaakt van kunststof. Dit materiaal is een sterk materiaal wat zeer geschikt is voor in de douche. Over het kunststof is nog een laagje chroom verwerkt. Het chroom laagje zorgt ervoor dat vocht, schimmel en andere viezigheden zich niet op de douchekop kunnen vastzetten. De kunststoffen douchekop is gemakkelijk te reinigen en behoudt door het materiaal en het chroom laagje de stijlvolle en moderne uitstraling die past bij een Grohe douchekop.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen