Lengte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd

Grohe doucheslang

Om gebruik te maken van je handdouche, is een doucheslang een vereiste. Een doucheslang is namelijk de schakel tussen de douchethermostaat en de douchekop. Een doucheslang van Grohe beschikt over een modern design en is leverbaar in de lengtes 125 cm, 150 cm, 175 cm en 200 cm 

...

Lees meer informatie en advies over Grohe doucheslang

Advies over Grohe doucheslang

Beschikt een Grohe doucheslang over een draaibare nippel

Het is mogelijk dat een Grohe doucheslang beschikt over een draaibare nippel. Een nippel is het verbindingsstukje tussen de doucheslang en douchethermostaat en de doucheslang en douchekop. Wanneer deze nippel flexibel is, spreken we van een draaibare nippel. Een nippel is dus geplaatst aan het begin en het einde van een doucheslang. De Grohe Relexa doucheslangen beschikken over een draaibare nippel en de doucheslangen van de serie Silverflex beschikken over een stabiele nippel.

Het voordeel van een draaibare nippel is dat de doucheslang minder beperkt is in het bewegen.

Grohe doucheslang: weinig onderhoud en de populairste serie

Een Grohe doucheslang hoeft over het algemeen van weinig onderhoud voorzien te worden. Kalk, vocht en andere viezigheden zetten zich moeilijk vast aan de doucheslang door een chroom laagje aan de buitenkant van de doucheslang. Verder is een doucheslang gemaakt van kunststof, wat een stevig materiaal is. Door deze twee eigenschappen heeft een Grohe doucheslang een lange levensduur.

Met een lange levensduur en een flexibele of niet flexibele nippel zijn er een aantal 'best-sellers' als het gaat om Grohe doucheslangen. De serie Silverflex beschikt over de populairste Grohe doucheslangen. De doucheslangen van deze serie beschikken over een draaibare nippel en hebben net als alle andere Grohe doucheslangen een modern en stijlvol design.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen