Prijs

tot

Maximale levertijd

vtwonen kranen voor je badkamer

Een badkamer wordt stijlvol wanneer je let op de details. vtwonen begrijpt dat als geen ander, ze zijn erg populair als het aankomt op woonartikelen en accessoires. Het is daarom niet gek dat je nu ook bij vtwonen terecht kan voor stijlvolle kranen. Kies uit een collectie van wastafelkranen, inbouwkranen, douchekranen of badkranen.

...

Lees meer informatie en advies over vtwonen kraan

28 Artikelen
Filters

Advies over vtwonen kraan

Met een vtwonen kraan weet je zeker dat je een stijlvolle en een kwalitatieve kraan in huis haalt. De kranen zijn met zorg samengesteld zodat ze een ware eye-catcher zijn van de badkamer. Gemaakt met mooie designs en materialen heeft vtwonen een fraaie collectie kranen in het assortiment.

vtwonen heeft verschillende soorten kranen ontworpen. Elke serie kraan heeft weer zijn eigen eigenschap of ontwerp. Wat alle kranen gemeen hebben is de kleurkeuze van de kranen. Alle kranen van vtwonen zijn leverbaar in twee populair een stijlvolle kleuren. De kleuren zijn Powder White en Charcoal. Elke kleur geeft een eigen stijl aan de badkamer. 

Wastafelkranen

Een standaard wastafelkraan wordt bovenop de wastafel geplaatst. Bij vtwonen kranen kan je kiezen uit verschillende modellen. Denk hierbij aan de grootte van de kraan, type greep, kleur, enzovoorts.

 

 

Inbouwkranen

Wil je liever de wastafel geheel vrij houden? Dan is de vtwonen inbouwkraan iets voor jouw badkamer. 

 

Douchekranen

Naast kranen voor wastafels biedt vtwonen ook oplossingen voor in de douche. Denk hierbij aan stijlvolle douchesets of inbouwsets. Elk type douchekraan geeft de doucheruimte een eigen uitstraling. 

 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen