Onze webshop blijft open en je kunt gewoon bij ons bestellen. We bezorgen jouw bestelling uiteraard gewoon aan huis. Onze winkel in Groningen is tijdelijk gesloten t/m 5 april.
Prijs

tot

Maximale levertijd

vtwonen kranen voor je badkamer

vtwonen badenEen badkamer wordt stijlvol wanneer je let op de details. vtwonen begrijpt dat als geen ander, ze zijn erg populair als het aankomt op woonartikelen en accessoires. Het is daarom niet gek dat je nu ook bij vtwonen terecht kan voor stijlvolle kranen. 

De serie Curve & Cross badkamerkranen zijn zeer compleet met wastafelkranen (opbouw of inbouw), badkranen (vrijstaand of inbouw), hoofddouches, douchesets en afdeksets voor inbouwthermostaten. Ook verkrijgbaar: een bijbehorende wastafelplug. De kranen zijn verkrijgbaar in Powder White (mat wit) en Charcoal (mat zwart).

 

 

Serie Curve

vtwonen CurveDe Curve badkamerkranen lijken wel uit één stuk gegroeid. De lijn bevat kranen zonder zichtbare naden of verbindingen tussen het lichaam en de uitloop. Bijzonder? Ja, omdat de designer zich volledig onzichtbaar heeft gemaakt.

Serie Cross

vtwonen crossAlle Cross badkamerkranen herken je direct aan de opvallende kruisgrepen. Minder in het oog springend zijn het hoge niveau van de afwerking en de functionele perfectie. Elk detail, hoe onzichtbaar ook, klopt.

...

Lees meer informatie en advies over vtwonen kranen

42 Artikelen
Vergelijken 2
Filters
Productenvergelijker 0
Openen