Zonder spoelrand
Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Spoelvorm
Met toiletzitting
Vuilafstotend
Hoogte in cm

tot

Villeroy & Boch wandclosets / hangtoiletten

Hangtoiletten van Villeroy & Boch zijn erg populair. Een van de grootste voordelen van een hangtoilet is dat het reservoir netjes in de muur ingebouwd wordt. Een ander voordeel hiervan is dat je de ruimte onder het toilet gewoon schoon kunt maken. Een Villeroy en Boch hangtoilet wordt standaard geleverd zonder toiletzitting, omdat er per wandtoilet meerdere mogelijkheden zijn wat betreft toiletzittingen.  Wel zijn er combipacks en toiletsets leverbaar. 

...

Lees meer informatie en advies over Villeroy & Boch hangtoilet

35 Artikelen
Filters

Advies over Villeroy & Boch hangtoilet

Villeroy en Boch wandcloset compact: voor de kleine ruimte

Villeroy & Boch hangtoiletten zijn ook uitgevoerd in compacte modellen. Bij de compacte modellen is de diepte van het toilet ingekort, waardoor een compacte wandtoilet van Villeroy en Boch vaak de oplossing is voor de kleinere badkamer.

Villeroy & Boch DirectFlush: hangtoilet zonder spoelrand

Een Villeroy en Boch wandcloset is ook leverbaar met een speciale functie, namelijk DirectFlush. Een wandcloset met DirectFlush is een hangtoilet zonder spoelrand, hierdoor wordt de gehele binnenkant van het closet schoongemaakt bij het doorspoelen. Bij een toilet met spoelrand blijven er vaak bacteriën onder de spoelrand zitten. Overigens komt de DirectFlush van V & B het beste uit de test! DirectFlush test reacties

Hangtoiletten van Villeroy & Boch in diepspoel of vlakspoel?

Wanneer je een zwevend toilet van Villeroy en Boch koopt heb je vaak de keuze uit diepspoel of vlakspoel. Een toilet met vlakspoel heeft een plateau. Op dit plateau blijft de ontlasting liggen. Het voordeel hiervan is dat de ontlasting bekeken kan worden. Bij een toilet met diepspoel valt de ontlasting meteen in het water. Hierdoor krijg je minder last van nare geurtjes, aangezien het water er voor zorgt dat geurverspreiding wordt beperkt.

Nieuw: Villeroy en Boch ViFresh

Met de nieuwe ViFresh technologie van V & B zorg je voor een frisse lucht en optimale verzorging bij elke spoeling. In het keramiek zit een bakje met watertoevoer. Deze kan worden gevuld met toiletblokken of verkrijgbare gels. Bij elke spoeling worden deze stoffen gedoseerd aan de binnenkant van het closet, hierdoor komt er een erg frisse geur vrij.

Populaire V & B series

V & B heeft een aantal populaire series wat betreft hangtoiletten, namelijk:

  • Subway 2.0
  • O.novo

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen