Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 120cm breed met 1 of 2 wasbakken

De badkamermeubels met een breedte van 120 cm zijn er in verschillende soorten. Bij elke soort kun je weer kiezen uit meerder opties, bijvoorbeeld het type wastafel of een extra hoge, bijpassende kast. Door de verschillende soorten en de vele opties is elke badkamermeubel uniek. Zo kun je een badkamermeubel bestellen die past bij het design en de stijl van jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 120cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 120cm badmeubel

65 Artikelen
Filters

Advies over 120cm badmeubel

Badmeubel 120cm zonder kraangat of met 2 kraangaten?

Bij BadkamerXXL kun je voor de badkamermeubel in 120 cm kiezen voor één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat. De meest bestelde optie is één kraangat. Wanneer de badkamermeubel één kraangat heeft, bestaat de kraan uit één deel. Bij een badkamermeubel met twee kraangaten bestaat de kraan uit twee delen. De kraan en de bediening van de kraan zijn dan apart. Bij de optie zonder kraangat kun je eventueel een losse wastafel bij bestellen. Je kan er ook voor kiezen om geen kraangat toe te voegen aan de badkamermeubel. In dat geval houd je meer ruimte over voor het opbergen van bepaalde spullen.

Hoeveel laden zijn er bij een badkamermeubel in 120 cm?

Bij alle badkamermeubels bestaat de onderkast uit twee laden. In de meeste gevallen beschikken de laden over sofclosing. Met behulp van softclosing kunnen de laden niet hard worden dichtgeslagen. De laden zijn namelijk voorzien van speciale dempers, waardoor de laden minder snel sluiten.

Over het algemeen worden de twee laden ervaren als voldoende opbergruimte voor in de badkamer. Wanneer je toch behoefte hebt aan meer opbergruimte kun je ervoor kiezen om één extra hoge kast of twee extra hoge kasten toe te voegen. Deze extra hoge kast zijn van hetzelfde materiaal en hebben dezelfde kleur als de onderkast van de badkamermeubel.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen