Diepte in cm

tot

Kleur fontein/wastafel
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 160cm breed

Wanneer je een ruime badkamer hebt of op zoek bent naar een brede badkamermeubel kan een badkamermeubel in 160 cm een goede keuze zijn. Een wastafelmeubel met deze breedte is één van de meest brede badkamermeubels. Door de verschillende soorten en de verschillende bijpassende opties kun je bij BadkamerXXL precies kiezen welke badkamermeubel het comfort uitstraalt wat bij jouw badkamer past.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 160cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 160cm badmeubel

Advies over 160cm badmeubel

Badmeubel 160cm: één van de grootste soorten

Een badkamermeubel in 160 cm is één van de breedste badkamermeubels. Doordat deze zeer breed is, bestaan de badkamermeubels uit twee wasbakken. Naast de breedte is ook de diepte van de wastafel een verschil met de smallere badkamermeubels. Bij de badkamermeubels in 160 cm zijn de beschikbare dieptes 45 en 52 cm. Beide diepte behoren tot de diepe modellen.

Kleuren van badkamermeubels van 160cm

Doordat je bij de wastafelmeubels in 160 cm uit veel verschillende kleuren kan kiezen, is het wellicht lastig om de juiste kleur te kiezen. Aan de hand van de populairste kleuren proberen we je een handje te helpen. Heb je graag een rustgevende en warme badkamer? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor antraciet, naturel eiken of sam remo. Wil je liever een inspirerende badkamer? dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor mat taupe of één van de vormen van oak. Of heb je graag een badkamer met een tropische, buitenlandse uitstraling? Dan passen bijvoorbeeld de kleuren vulcano brown en jackson pine goed bij je badkamer. Wanneer je de badkamer toch liever klassiek en strak wil houden is hoogglans wit of zijdeglans wit een goede optie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen