Bewonen assortiment

Badkamermeubel in 180cm breed

Wanneer je op zoek bent naar een grote badkamermeubel, is de badkamermeubel in 1... Lees meer

Wanneer je op zoek bent naar een grote badkamermeubel, is de badkamermeubel in 180 cm een zeer goede keuze. Dit zijn namelijk de grootste in de categorie. Een badkamermeubel in 180 cm is een ruime badkamermeubel die veel opbergruimte biedt. Deze badkamermeubel komt het beste van pas in ruime badkamers en wordt los aan de wand geplaatst

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 180cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel 180cm

1

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1

1 artikel(en)

1 artikel(en)

catId-1977;type-category-productlist;180cm;sku-1303793

Badmeubel 180cm: aantal kraangaten

Bij een badkamermeubel in 180 cm is een mogelijkheid om te kiezen voor het aantal kraangaten. In vergelijking met badkamermeubels met andere, lagere breedtematen kun je bij de badkamermeubel in 180 cm kiezen voor twee kraangaten of zonder kraangaten. Doordat dit product zeer breed is, kan er niet gekozen worden voor één kraangat. Wanneer je kiest voor zonder kraangat wordt de badkamermeubel geleverd zonder wastafel. Je kan in dit geval uit de categorie wastafels een losse wastafel bij je badkamermeubel bestellen. Bij een badkamermeubel in 180 cm met twee kraangaten bestaat de kraan uit twee delen.

Badkamermeubel 180 cm: verschillende soorten spiegels

Er zijn om precies te zijn zes verschillende soorten spiegels waaruit gekozen kan worden bij een badkamermeubel in 180 cm. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om zonder spiegel te bestellen. Er is in dit geval overigens niet de keuze om te kiezen uit een spiegelkast. Een overzicht van de zes verschillende soorten spiegels staat hieronder vermeldt:

  • SP1: Dit is een standaard spiegel zonder verlichting. Deze spiegel is de goedkoopste.
  • SP2: Deze spiegel heeft geïntegreerde LED verlichting en een sensorschakelaar.
  • SP3: Deze spiegel bestaat uit indirecte LED verlichting aan de boven- of onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP4: Deze spiegel heeft zowel aan de boven- als de onderkant indirecte LED verlichting en een sensorschakelaar.
  • SP5: Deze spiegel heeft indirecte LED verlichting aan alle vier zijden. Ook heeft deze spiegel een sensorschakelaar.
  • SP6: Deze spiegel heeft horizontale LED verlichting voor de spiegel en indirecte LED verlichting aan de boven- en onderkant. Ook deze spiegel beschikt over een sensorschakelaar.

Alle hierbovengenoemde spiegels hebben als bijkomende optie spiegelverwarming. Bij SP5 en SP6 is er ook nog de keuze om te kiezen voor een audioset met bluetooth.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding