Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met greeploze onderkast

Wanneer je opzoek bent naar een badkamermeubel met een greeploze onderkast zit je goed bij BadkamerXXL. Het assoritment bestaat uit vele verschillende soorten en maten badkamermeubels met een greeploze onderkast. Zo zijn er verschillen in kleuren, het aantal kraangaten, spiegels en spiegelkasten en afmetingen. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een greeploze onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Greeploos badkamermeubel

244 Artikelen
Filters

Advies over Greeploos badkamermeubel

Badkamermeubel greeploos: verschil in breedte- en dieptematen

Door het brede assortiment bestaat er ook zeer veel diversiteit tussen de afmetingen. Zo zijn er verschillende breedte- en dieptematen. De breedtematen zijn 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm. De badkamermeubels met een greeploze onderkast met een breedte van 100 en 120 cm zijn het populairst.

De dieptematen zijn onder te verdelen in ondiepe modellen en diepe modellen. Tot de ondiepe modellen horen de afmetingen van ongeveer 40 cm. In dit geval gaat het om 39 en 40 cm. Wanneer de diepte ongeveer 45 cm of hoger is, behoort de wastafel tot het diepe model. In dit geval zijn de afmetingen 45, 46, 50, 52 en 53 cm tot deze categorie in te delen.

Wanneer je over een grote badkamer beschikt en veel opbergruimte nodig hebt, is een badkamermeubel met een breedte van ongeveer 160 cm en een diepe wastafel het meest geschikt. Als je een kleinere badkamer hebt is een badkamermeubel van maximaal 100 cm het meest geschikt.

Aantal kraangaten bij een greeploos meubel

Over hoeveel kraangaten een badkamermeubel met greeploze onderkast kan beschikken hangt af van de breedte die de onderkast heeft. Bij bijna alle badkamermeubels met een breedte van 50, 60, 70, 80 en 90 cm zijn de keuzeopties voor het aantal kraangaten beperkt tot één kraangat of zonder kraangat. Deze keuze is beperkt doordat deze badkamermeubels te smal zijn voor meerdere kraangaten. Bij 100 cm bestaat de keuze voor het aantal kraangaten uit één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangaten. Bij een breedte van 120 cm verschilt de keuze voor het aantal kraangaten per merk. Zo kun je bij de Basic Line, Blinq en Thebalux badkamermeubels met greeploze onderkast kiezen voor twee kraangaten of zonder kraangat. Bij het merk Ink verschilt het weer per variant. Bij de breedtematen 140, 160 en 180 cm kun je kiezer voor twee kraangaten of zonder kraangat.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen