Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met hoogglans witte onderkast

Voor de badkamers met een strakke, chique of moderne uitstraling is een badkamermeubel met hoogglans witte onderkast zeer geschikt. Bij BadkamerXXL zijn deze badkamermeubels in verschillende soorten en maten leverbaar. Ook kun je, afhankelijk van het type badkamermeubel, kiezen voor enkele bijpassende opties. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een hoogglans witte onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Hoogglans wit badmeubel

120 Artikelen
Filters

Advies over Hoogglans wit badmeubel

Diversiteit in afmetingen

De badkamermeubels met een hoogglans witte onderkast zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen. Wanneer de wastafel of waskom een diepte heeft die van ongeveer 40 cm, in dit geval 39 en 40 cm, is dit een ondiep model. De andere dieptematen zijn standaard of diepe maten. De breedtematen van de badkamermeubels verschillen tussen 50 en 180 cm. Alle breedtematen zijn: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Badkamermeubel hoogglans wit: met of zonder grepen?

Door de vele verschillende soorten badkamermeubels met een hoogglans witte onderkast, zijn er ook verschillende keuzes wat betreft grepen. Zo is er bij sommige de keuze uit een opbouwgreep of greeploos in meerdere vormen en bij andere badkamermeubels kun je alleen kiezen voor greeploos. Greeploos is onder andere beschikbaar in greeploos met aluminum keerlijst, geprofileerd en in 45 graden verstek. Greeploos met keerlijst is een soort van greep welke niet naar buiten uitsteekt. Bij een geprofileerde greeploze onderkast kunnen de laden via de bovekant open worden geschoven. Een onderkast met greeploze laden in 45 graden verstek is net als bij de geprofileerde greeploze laden via de bovenkant te openen. Alleen is bij 45 graden verstek de opening in de bovenkant groter. Andere opties voor grepen kunnen zijn een opbouw- of opleggreep.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen