Diepte in cm

tot

Materiaal fontein/wastafel
Kleur fontein/wastafel
Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met natuurstenen of hardstenen wastafel

Een donkere kleur, natuurlijke uitstraling en een eyecatcher in de badkamer, dat zijn kenmerken van een badkamermeubel met een natuurstenen of hardstenen wastafel. Bij BadkamerXXL is deze badkamermeubel in verschillende soorten en maten en met verschillende aanpassingen leverbaar. Hierdoor komen de kenmerken van deze badkamermeubel duidelijk tot hun recht komen in jouw badkamer. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een natuurstenen wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met natuurstenen wastafel

16 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met natuurstenen wastafel

Montagewijze badmeubel met natuurstenen wastafel

Een badkamermeubel met een natuurstenen of hardstenen wastafel kan staand op poten of zonder poten geleverd worden zodat deze aan de wand gemonteerd moet worden. Beide varianten van de badkamermeubels met een natuurstenen of hardstenen onderkast zijn beschikbaar in 60, 80, 100 of 120 cm breed. 

Met of zonder spiegel/spiegelkast

Bij alle badkamermeubels met een natuurstenen of hardstenen wastafel is het mogelijk om een spiegel of spiegelkast toe te passen. Bij de serie Blinq Town zijn dit een standaard spiegel of een standaard spiegelkast. Bij de andere badkamermeubels is het mogelijk om uit meerdere spiegels en spiegelkasten te kiezen..

Elke spiegel heeft een hoogte van 60 cm en spiegelverwarming en een sensorschakelaar zijn bijkomende keuzeopties. Bij de spiegelkastenbestaan de bijkomende opties uit een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact en indien de spiegelkast nog niet over LED verlichting beschikt, is een opbouw LED lamp ook een bijkomende optie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen