Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Aantal laden
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel ondiep t/m 40cm

BadkamerXXL beschikt over vele soorten badkamermeubels. Eén van deze soorten zijn ondiepe badkamermeubels. In deze gevallen heeft de wastafel een diepte van 40 cm. Een ondiepe badkamermeubel neemt minder ruimte in beslag dan een diepe wastafel waardoor je efficient om kunt gaan met de opbergruimte. Deze badkamermeubels zijn dus ideaal voor een kleinere badkamer.

...

Lees meer informatie en advies over Ondiep badmeubel

16 Artikelen
Filters

Advies over Ondiep badmeubel

Welke kleur past bij welke badkamer?

De ondiepe badkamermeubels worden allemaal zonder grepen geleverd en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Om een kleur te kiezen voor de onderkast, is eerst van belang om een keuze te maken of de greeploze bovenkant van de la voorzien moet worden van een aluminium keerlijst of niet. Een aluminium keerlijst is zichtbaar aan de bovenkant van de la en wanneer de onderkast niet over een aluminium keerlijst beschikt is de onderkast volledig in dezelfde kleur.

Nadat je hier een keuze uit hebt kunnen maken is het van belang om te kijken naar de kleuren van de onderkast. Als de onderkast wel over een aluminium keerlijst beschikt, zijn de kleuren woodstock, naturel eiken, reliëf grijs, krijt wit, gerookt eiken en oer grijs beschikbaar. Dit zijn de donkerdere kleuren en geven de badkamer een natuurlijke en levendige uitstraling. Wanneer de onderkast niet over een aluminium keerlijst beschikt, zijn de kleuren mat wit, hoogglans wit, mat grijs, mat taupe, mat antraciet en hoogglans antraciet beschikbaar. Deze kleuren hebben een strakke look en geven de badkamer een glanzend en tijdloze uitstraling.

Spiegels en spiegelkast bij een ondiep meubel

Bij de ondiepe badkamermeubels is een spiegel of een spiegelkast een bijpassende keuzeoptie. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de badkamermeubel zonder spiegel te laten bezorgen. De verschillende soorten spiegels staan hieronder vermeldt met een toelichting. Bij elke spiegel is spiegelverwarming een optie:

  • SP1: Dit is een standaard spiegel zonder verlichting.
  • SP2: Dit is een spiegel met geïntegreerde LED verlichting en een sensorschakelaar. 
  • SP3: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- of onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP4: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- en onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP5: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting rondom de spiegel en een sensorschakelaar.
  • SP6: Dit is een spiegel met indirecte boven en onder verlichting, horizontale LED verlichting en een sensorschakelaar.
  • SP7: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting rondom de spiegel, gematreerde rand rondom de spiegel en een sensorschakelaar.
  • SP8: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- en onderkant, indirecte binnenverlichting een planchet, een sensorschakelaar en stopcontact
  • SP9: Dit is een spiegel met horizontale TL verlichting.
  • SP10: Dit is een spiegel met horizontale TL verlichting en een streepdecor.

Naast deze soorten spiegels is er bij de ondiepe badkamermeubels de keuze uit één soort spiegelkast: SK1 bestaat uit dubbel gespiegelde deuren, verstelbare planchetten en een schakelaar of stopcontact.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen